Käsityöt ja chilit

01 joulukuuta, 2010

Pikku ystävät ja hattu

Tänään on Isoveljen syntymäpäivä. Hän osaa näköjään pukeutua jo itse talvihaalariinsa! Sisävaatteetkin ovat alkaneen pysyä päällä :) Lumen lapiointi on uusin suosikkiharrastus pihalla ja imurointi/siivous ja askartelu sisällä. Puhe on kait ihan hyvällä mallilla, sijamuotoja ja synonyymejä opettelee itse kyselemällä ja osaa itse ääntää oikein vaikeita sanoja ja osaa r-kirjaimen. Miksi-ikä on täydessä vauhdissa. Kolmivuotias, vaikka vielä toisinaan niin pieni poikanen. Hän on oppinut viimeisen parin kuukauden aikana oppinut laulamaan nuotilla.

Isoveli piti syntymäpäiviään muutama päivä sitten viikonloppuna. Hän avasi itse kaikki lahjapakettinsa ja totesi tohkeissaan "Aika hieno!" joka lahjasta saatuaan sen näkyviin. Kun häneltä kysyttiin joku päivä takaperin, että mikä on hänen lempilelunsa, vastaus oli Pikkusisko ja paras ystävä on kuulema myös Pikkusisko.

Lasten hammas- ja muita asioita miettiessä piti rauhoitella hermoja neulomalla jotain yksinkertaista ja nopeasti valmistuvaa. Isoveljen talvihattu on osoittautunut hyväksi nyt talvisäässä, joten tein Pikkusiskolle samanlaisen. Lanka on sama Teddy, mutta erivärinen. Koko on ihan sama molemmissa, isompi pitää siltään ja pienempi alushatun kanssa. Hatut ovat reiluhkoja, joten varmaan mahtuvat vielä ensi vuonna.



















Pikkusisko taitaa olla aika tarkka pukeutumisestaan, tässä eräänä aamuna pukiessa harmaat collegehousut saivat aikaan vinhan huitomisen ja ei ei -huudot. (Hän osaa jo sanoa ei.) Kävin kokeeksi kirkkaanpunaiset housut, ne saivat hyväksyvän nyökkäyksen ja pukemisen jälkeen pikkuinen nauraa hyrisi mielissään. :) Lystiä! Aika hassuakin.


Tunnisteet: , ,