Käsityöt ja chilit

11 marraskuuta, 2010

Neuvolareissu

Pikkusisko on 10115g ja 81.8cm. Hän on noin 900g kevyempi kuin Isoveli aikanaan samanikäisenä. Laiha oli neuvolan henkilöiden mielestä. Kasvanut kuitenkin tasaisesti kaikesta huolimatta ja näyttää sopusuhtaiselta. Nyt on sitten pikkuinen kehittänyt itselleen tutkimuskammon. Viimeksi lastenpolilla käydessä huusi punnituksessa ja nyt jo puseroa riisuessa aloitti huudon ja jatkoi koko puntarointiajan ja lopetti vasta kun ruettiin pukemaan vaatteet takaisin. Lääkärisedän näkeminen aiheutti myös armottoman parkukohtauksen. Kun setä yritti kuunnella sydämen ääniä, hän totesi lopuksi että "hengenvedon aikana kuului tasainen pumpsutus".

Reissulla tuli lopuksi MPR-rokote, se oli tietysti viimeinen pisara ja sen jälkeen aulassa pikkuinen selitti hyvin loukkaantuneen näköisenä, että täti pisti häntä jalkaan... Harmi vain, rokotuskohta kipeytyi ja sitä on nyt kiukuttu kolme päivää iltanukahtamisen aikaan. Nukahtamisesta ei meinaa tulla mitään, tänään 45min. Ei sentään korissut, hytkytin sylissä kun huusi. Hieno skeema ei ole toiminut sen koommin, kun sen kirjoitin muistiin.

Ollaan päästy nukkumajärjestelyissä yksi askel eteenpäin (?), nukumme kolmestaan (lapset+minä) samassa huoneessa kaikki koko yön. Isoveli ei herää, jos sisko metelöi iltayöstä. Sisko herää, kun veli metelöi aamuyöllä. Tänään heräsimme kaikki klo 5.45, mutta olimme nukkuneet lähestulkoon riittävästi, sen verran että ei kiukuttanut herätä. Isoveljellä on oma lastensänky, joka saatiin naapureilta ilmaiseksi ja siihen mahtuu normaali 80x200 cm patja. Kaikkien sängyt ovat vierekkäin. Sisko nukkuu parisängyn puolikkaalla minun vieressä. Mies nukkuu omassa huoneessaan.

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At 15:07, Blogger MysteryKnitter said...

No voi! Ei ollut kiva reissu, ei (rokotus), mutta ei ole kivaa olla kipeänäkään.

 

Lähetä kommentti

<< Home