Käsityöt ja chilit

02 marraskuuta, 2010

Moniongelmainen


Pikkusiskolla piti olla eilen puhelinaika lastenlääkärille, mutta lääkäri ei ollut ehtinyt soittaa. Tänään soitin ajanvaraukseen uudestaan ja sanoi sieltä että soittaa kyllä. Niin sitten soitti, mutta just sillä samalla aikaa kun pyydystin karkaavaa isoveljeä tieltä enkä päässyt vastaamaan. Lääkkeet loppuvat neljän päivän päästä ja uutta reseptiä ei ole vielä saatu.

Tänään Isoveli leikki veturia syöttytuolilla, Pikkusisko valtasi kuskinpaikan, veli suuttui ja pukkasi syöttiksen nurin. Sain kiinni 25cm ennen lattiaa.

Hermostuin lopullisesti väsysilmäongelmiini ja huonoihin linsseihini, jotka olivat jo uutena ostaessa täynnä samansuuntaisia raamuja keskellä näkökenttää. Olen kaivanut vanhat, teipillä ja klemmarilla kasassa pysyvät lasit esiin ja pitänyt niitä. Ei karhaa silmä niiden kanssa. Niillä ei sitten näekään yhtään kauemmas. Olen ihan sekaisin. Huomenna optikolle hankkimaan kauko- ja lähilasit!

Isoveli pissii keittiön lattialle, on vissin kolmevuotisuhma tulossa. Hän ei suostu pitämään vaatteita päällään, repii ne aina pois ja kyllästyttää pukea 15. kertaa päivässä niitä päälle. Samaan aikaan pienempi käy tekemässä sievästi pottaan.

Miksi kukaan ei sanonut ennalta, että tämä on tällaista?!?? Yksikseen molemmat ovat oikeita kullannuppuja, oikeasti.

Tunnisteet: , ,