Käsityöt ja chilit

21 joulukuuta, 2010

Minun joululahjani

Koska meillä on tapana toisinaan neuvotella joululahjoista, pyysin äidiltä lahjaksi neulepuikkojen säilytyssysteemiä. Näihin päiviin palvellut pahviputkilo piti hylätä noin kymmenen vuoden jälkeen, koska sen päissä olleet muovikorkit eivät olleet enää kovin tiukat. Syksyn mittaan muutaman kerran keräsin kaikki puikot lattialta, eli tarvetta oli uudelle systeemille.

Tässä systeemi Isoveljen ottamassa kuvassa. Tällainen ihan perusmallinen kangas-taskusto, joka solmitaan nyöreillä kiinni. Tämä on hyvä. Edessä on pienempi taskusto sukkapuikoille ja koukuille, takana on tilaa pitkille puikoille. Molempien yläosassa on läppä, jonka voi taittaa ennen rullausta, jotta puikot eivät tipu yläpäästä ulos. Sain tämän jo lähes kuukausi sitten etukäteisjoululahjana.


Tunnisteet: ,

1 Comments:

At 22:02, Blogger MysteryKnitter said...

Voi myrkky, mikä tilanne teidän prinsessallanne on! Prinssi on onneksi kunnossa, ja se on hyvä. Kun vaan saisivat sen prinsessankin kuntoon, niin elämä varmaan helpottaisi paljon.
Joo, neuleesi ovat upeita, kuten aina. Anna puikkojen vaan kilkattaa. Ehkä se prinsessakin vielä joskus tarttuu puikkoihin äitinsä tapaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home