Käsityöt ja chilit

03 tammikuuta, 2012

Riikinkukon paluu

Olen aiemminkin ostellut Eurokankaan palalaarin solmuvärjättyjä 1o1n-trikoita ja taas löytyi semmoinen pala, että se tuli kotia. Se sai jo saksista ja siitä tuli yksi pitkähihainen ja yksi puolihihainen paita (noin 12€). Trikoo on paksua kuin mikä, ei repsota. Tässä tuntui myös olevan vähän elastaania mukana, vaikka pumpulinen enimmäkseen on. Värit olivat aika kivat, puhdas kirkas turkoosi ja nätti violetti, jotka näköjään eivät tulleet oikein kuviin. Tämä on niin paksua ja napakkaa kangasta, että jouduin isontamaan kaula-aukkoa yhden saumanvaran verran, ettei se kiristäisi... Kaavat on samat vanhat hyväksi todetut. Nämä paidat eivät kipeytä niskoja, toisin kuin kauppojen vastaavat.


Selän kuvio on yksivärisempi. Ja joulun herkkuja on karttunut myös kyytiin :( nyt täytyy taas rueta vähän katsomaan mitä syö.


Niin, hyvää uutta vuotta vaan kaikille ketkä tänne eksyvät. Minulla olisi taas paljon asiaa, mutta se ei nyt jostain syystä tule ulos, enkä siksi tee mitään tyypillistä vuodenvaihteen postausta.

Tunnisteet:

1 Comments:

At 14:08, Anonymous Anonyymi said...

Hyvää ja Onnekasta Uutta Vuotta koko perheelle! Itäinen Suomi on nyt satumaisen luminen valkoisine puineen.

 

Lähetä kommentti

<< Home