Käsityöt ja chilit

30 marraskuuta, 2011

Aamuhetket

Koko perhe sairaana -viikko. Jokainen vuoronperään, kuume kaatoi jopa Miehen. Pikkusisko päätti viikonloppuna, että aamu tulee klo 04. Päivällä esiintyy sen johdosta uhmaikäinen, väsynyt ja flunssakuumeinen lapsi. Refluksi on taltutettu hetkellisesti täydellä lääkeannoksella ja vapaavalintaisen kokoisilla ruoka-annoksilla, sitten tulee nälkä klo 02 tai 04 yöllä. Pienen rykiminen ei ole vieläkään hävinnyt, lisii vain kun on vielä röhis päälle. Viikko aikaa livahtaa äkkiä sairastaessa.

Kouluun/ulos ei edes jaksa yrittää mennä sairaana/puolikuntoisena, on vielä tuoreessa muistissa kevään parantamatta jäänyt flunssa, joka teki uusintahyökkäyksen.

Käsityösysteemit on jäissä; sain taas netistä uusia ideoita juuri ennen sairastumista, mutta minulla ei ole sopivaa lankaa. Joudun siis odottamaan paranemista, ennen kun pääsen taas kouluun ja matkalla lankakauppaan.

Aiemmin sain pitkään kesken olleen kauluspaidan Miehelle valmiiksi, juuri sopivasti synttärilahjaksi. Paita on vanhoilla hyvillä kaavoilla tehty, ihan käyttäjän toiveiden mukaan. Jopa rintataskujen koko on säädetty puhelimelle sopivaksi! Ja pari pientä trikoovaatekappaletta tein myös. Kuvia ei voi ottaa, kun muuten lapset näkevät joululahjojen sisällöstä liikaa :)

Mies otti pitoon uuden paitansa kanssa tällaisen villaliivin, jonka olen neulonut joskus 1997-1998 isälleni 7V:stä. (Lukiolainen näkyy toheltaneen neuloessa. Arkistosta löytyy muutakin, mutta ehkä esittelen niitä myöhemmin sitten, kun mitään uutta blogattavaa ei ole.)

Tunnisteet: ,