Käsityöt ja chilit

29 syyskuuta, 2011

Pitovaatetta ja hassuja kuvia

Olen tehnyt trikoovaatteita vanhoista ja uusista, omista ja saaduista kankaista. Pikkusiskolle kahvinväriset valkopilkkuiset kalsarit, Isoveljelle keltainen pusero, molemmille puserontapaiset joustofroteesta ja itselle pari pitkähihaista talvipaitaa sinisestä 1o1n-trikoosta, jonka oikeaa väriä en saanut kuvaan. Pari sinikirjavaa puseroa meni liian pieniksi, kun kangas ei joustanutkaan kuten oletin. (Kuvista puuttuu yksi valkoinen pitkähihainen trikoopaita, joka oli pitkän hihan kaavan testi, mutta siitä ei löydy kuvaa. Se on ihan samanlainen kuin nuo yksiväriset siniset.)





Luontoretkellä eräänä päivänä löytyi kummallisen näköinen noin 5cm korkea (lahottaja?)sieni kavereineen kaatuneen puun rungolla. Kaikkea hullua täällä etelässä kasvaakin... Edit. 2.10.2011: käytiin uudestaan katsomassa sieniä, ne olivat kasvaneet yli 10cm korkeiksi ja tummuneet. Pienen nettikiertelyn jälkeen epäilen lajiksi piispanhiippaa.


Kaupassa törmäsin erikoisen mukavannäköiseen kaalinpäähän ja se oli ihan pakko ostaa :D Luonnon fraktaaleja parhaimmillaan, mittakaavaton rakenne. Nystyrät kiertyvät kauniisti spiraaliksi. Tällaisia kelpaa ihastella :) Eikä ollut hullumman makuistakaan, aika mietoa siis. Kuvassa koko kaali, halkaisija jotain 15 ja 20cm väliltä.


Vinoneule jää vielä tästä postauksesta ulkopuolelle odottamaan parempaa hetkeä.

Tunnisteet: ,