Käsityöt ja chilit

21 kesäkuuta, 2011

Vinoraita

Kerkisin neuloa oudon vinoneuleeni toista hiharesoria vaille ennen taudin iskemistä. Nyt olen sen verran jo toipunut, että jaksoin tehdä puuttuvat 10krs ja saada työn valmiiksi (langanpäät olin hoitanut jo aiemmin).

Ajatus tällaisiin vinoihin, raidoitettuihin neuleisiin putkahti päähäni joskus kevättalvella ensimmäisen pienen Revontuli-huivin neulomisen jälkeen. Se alkoi muhia, piirtelin jopa vähän kuvia, mutta se jäi kuitenkin taka-alalle. Nyt keväällä oli sitten Liv-kanavan Neulontakerho-ohjelmassa vinoneuleella toteutettu (yksivärinen, kappaleina neulottu) pusero, ja idikset kirkastui samantien nähtyäni ohjelman. Lankaakin kun on jemmassa riittävästi, niin nappasin pari kerää paaleista ja tein koetilkun. Tältä se tuotos näyttää päällä:



Selkäpuolen kuviosta pidän erityisesti:


Minulla on tämän vaatteen neulomisesta myös jonkin verran "tekniikkakuvia" ja jopa sanallisia muistiinpanoja :O. Neuloin taas kokonaan saumattomasti. Tunnustettava on, että jouduin hieman purkamaan välillä. Testiluontoinen projektihan tämä oli, joten se lienee ihan normaalia. Vinoneuleessa kainalon ja kauluksen jättäminen oli hyvin helppoa :) Kainalon alle tuli tuommoinen vinoneliökuvio.


Olkapääalue tuli hyvin hauskalla tavalla kuin itsestään saumattomaksi.


Nurja puoli on yllättävän siisti.



Mitäköhän muuta tämä vinoinspiraatio mahtaa tuottaa?

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At 23:22, Blogger MysteryKnitter said...

Tyrmäävän upeaa työtä!

 

Lähetä kommentti

<< Home