Käsityöt ja chilit

03 toukokuuta, 2011

Trikoota osa N

Trikoo on saanut saksista taas. Ensin tein tummansinisellä langalla sarjana kolmet housut:


Kahdet sini-mustaraitaiset reippaan paksut kalsarit Isoveljelle, jotka toivon mukaan menevät ensi talvena (koko noin 4v) ja yhdet tummansiniset kesäkotishortsit itselle.

Punaisen mekon vetskaria ostaessa löytyi Tammiston Eurokankaasta oikeaa riikinkukon kangasta pari noin 70cm napakkaa 1o1n-neulosta olevaa trikoopalaa. Yleensä en pidä tästä kuviotyypistä, mutta näiden värit olivat semmoiset, että oli pakko kahmia ne mukaan. Collegea löytyi myös samalla painatuksella, ostin senkin palan. Kotona trikoota mittaillessa siitä näytti toden totta saavan kummastakin palasta t-paidan. Vähän jäi jopa yli, niistä yritän ripeltää helletoppia, kun muuta ei enää saanut (edes lapsille). Kaavat omat, hyväksi havaitut ja istuvuus jokseenkin täydellinen :D Miltä moinen paita sitten näyttää?


Selkämyksessä sama kuvio kuin edessä:


Niin, näitä on tosiaan kaksi :D


ja vielä selän puolelta toinen paita.


Kaulus läheltä, olen ihan tyytyväinen kaulusten onnistumiseen, vaikka vähäsen kupruaa:


Näitä on varmaan mukava pitää kesällä, olen ihan innoissani näistä, aika hassua :D Nämä paidat valmistuivat tänään illalla, vaikka mummo lähti jo kotia. Lapset ovat olleet kuukauden sellaisessa rytmissä, että menevät nukkumaan klo 22 tienoilla, eli en edes ole kukkunut näiden räsyjen kanssa yöllä, edes blogatessa... Aineistoa olisi vielä uuteen postaukseen, jahka pääsen ikuisuusongelma-napeista johonkin tulemaan ja pistän ne kiinni ompelukseen.

Tunnisteet:

1 Comments:

At 23:05, Blogger MysteryKnitter said...

Tyrmäävän upeaa työtä!

 

Lähetä kommentti

<< Home