Käsityöt ja chilit

11 syyskuuta, 2011

Lasten sukat ym

Ramppasin taas eräänä päivänä jokin aika sitten halvan Viking Froya -langan perässä ja tarjouksessa oli jäljellä yksi kerä sinivihreää lankaa. Kaunista se oli ja ostin sen, vaikka sitä oli vain se yksi. Siitä tuli tämmöiset lasten sukat. Koko noin 4v:lle. Sukkien terä on neulottu ylhäältä alaspäin ja varret alhaalta ylöspäin, hehhee. Näin lankaa jäi 80cm yli. En harrasta kärjestä neulottuja sukkia (ainakaan vielä), jonka takia piti säätää näin oudosti. Ilokseni lanka oli symmetrisesti värjättyä, eli kerän molemmista päistä tuli samanlaista värijaksoa. Muutenkin pehmoinen lanka ja helposti neulottava.


Toinen "valmistunut" juttu on viime talvena tehty huivi, joka oli aika pieni ja on nyt isompi. Olin ostanut myöhemmin lisää samaa Cewec Delano -lankaa ja nyt suurensin huivin yhdellä 50g lisäkerällä. Tässä on nyt 100g lankaa ja pituutta pitkällä sivulla on noin 150cm. Kuvassa mukana duplopalikka.


Ja lisäksi on tulossa taas vinksin-vonksin-neule. Tämä on aika hullunkurisen näköinen, mutta ihastelen yksinkertaisuutta, joka tämänkin neulomisessa näyttää ilmestyvän aivan itsekseen, ihan kuten edellisessäkin vinoneuleessa. Jahka tämä valmistuu, tulee tarkempi selostus...


Tunnisteet:

2 Comments:

At 16:07, Anonymous Anonyymi said...

kauniit värit ja kaunis kuvio, samoin edellisessä sahalaita huivissa kauniit värit

 
At 23:34, Blogger MysteryKnitter said...

Pretty scarf! You have skills!

 

Lähetä kommentti

<< Home