Käsityöt ja chilit

24 elokuuta, 2011

Kesän neuleet

Mummon luota löytyi erä Top Wool -merkkistä lankaa, joka vingahteli päästäkseen kirjoneulepuseroksi lapselle. Lankaa oli 250g, neljää eri väriä.


Neuloin tämän puseron kesän parhaiden helteiden aikaan, hehheh! Lanka meni muutamaa metriä vailla kokonaan. Hihan yläreunan kuvio jäi vähän kesken. Löysin myöhemmin vielä lisää samaa lankaa, tuota vaaleinta väriä. Täytyy katsoa kehtaanko rueta muuttamaan kesken jäänyttä kuviota. Voi olla, että en kehtaa. Mutta se olisi teknisesti mahdollista. Neuloin 3½mm pyöröllä ja kuviota matkin ja muuntelin jostain vanhasta lehdestä. Tämä näköjään näyttää vähän pöllön höyheniltä :D Pusero on kuvattu 3½ v Isoveljen päällä ja on hieman reilu, mutta ei liian iso.

Elokuun puolella sain idiksen mukana olleista omista Nalle marjaretki puolukka -langoista, että niistä tulisi hyvä hihatin syksyksi. En omista aiempia hihattimia, ja koska se ei ole niin kauhean iso neulottava, ajattelin kokeilla. Netistä löytyneet ohjeet eivät miellyttäneet, koska selkäosa neulotaan useimmissa kainalosta toiseen ja epäilytti venyminen. Mummon yllytyksestä rohkenin kokeilla raglania selkäosaan, koska hihatin on muutenkin niin outo vaate ja takin alla sitä aion pitää lämmikkeenä. Ihan kiva tuli:






Vähän piti säätää raglankavennusten kanssa, kun tuli liian tiukka ensin. Nyt on mukava päällä, vaikka hieman pussittaa yläselästä. Parempi näin kuitenkin, koska inhoan hartioista pieniä vaatteita.

Lankaa kului tasan kaksi 100g kerää, kun neuloin lopuksi kaiken jäämälangan resoriin tuohon kaulukseen ja selkään.


Tunnisteet:

1 Comments:

At 23:31, Blogger MysteryKnitter said...

How pretty little shrug!

 

Lähetä kommentti

<< Home