Käsityöt ja chilit

23 joulukuuta, 2011

Joulukukka ja käärmesukka

No niin, tätiaikakausi on nyt virallisesti avattu ostamalla itse kotiin ensimmäistä kertaa joulukukka. Toivotan kaikille blogin lukijoille tällä kukkakuvalla hyvää joulua!


Laitoin kukan eilen illalla toiveikkaana lämpimään paikkaan, että se aukeaisi jouluaatoksi. Paras lämmin paikka yöksi oli tietysti keittiössä olevan tietokoneen takaosan vierus, josta tulee lämmintä ilmaa ulos koko ajan. Samalla heilautin verkkolaitteen johtoja niin, että netti katkesi ja Mies sai tunnin kaivella johtoja ennen kuin netti tuli takaisin. Ensi yön kukka saa olla pöydällä.

Aihetta sivuten, jouluksi siivottiin enimmät lelut lattioilta. Isoveli totesi seuraavana aamuna, että meillä on uusi koti, joka on siisti. Vanha koti oli kuulema sotkuinen. Ajattelin siihen sitten itsekseni, että onpa hyvä että edes koti on lapsen mielestä uusi, kun äiti on nyt sitten vanha. (Puhumattakaan nyt siitä että olisi oikeasti uusi koti!!!)

Syksyllä minulle tuli äkkinäinen inspiraatio tehdä itselleni kyykäärmettä esittävät villasukat, koska minulla on historiaa kyseisten otusten kanssa. Koska haluan myös tietää erimerkkisten lankojen ominaisuuksia käyttösukkina, ostin Gjestal Janne -nimistä lankaa. Olen ollut vuosia sukkienneulontalakossa itselleni, mutta nyt tuli poikkeus ja lakko jatkuu taas vastedes.


Raati totesi että sukat eivät näytä kyykäärmeeltä, mutta itse olen näihin oikein tyytyväinen. Mallina oli (näkemäni) musta kyy, jolla on valkea kuvio selässä, mutta ilmeisesti toisten mielestä kyy on ruskea, harmaa tai jotakin muuta väriä kuin mustavalkea. Nämä valmistuivatkin juuri sopivasti jouluksi, mutta eivät sentään mene rekvisiitaksi pukinkonttiin :)


Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At 00:00, Blogger MysteryKnitter said...

Arvasinhan, että se oli se sahalaitakaveri. Niiden kanssa saa kyllä olla varovainen, kun ne voivat purrakin. Varsinkin aivan nuoret tyhjentävät myrkkyvarastonsa heti kättelyssä. Vanhemmat osaavat jo säädellä sitäkin asiaa.
Joo, hienot sukat olet neulonut, ja upeita puseroita.

 

Lähetä kommentti

<< Home