Käsityöt ja chilit

02 tammikuuta, 2011

Vuodenvaihde

Alennusmyynnissä. Yritin löytää jouluverhoja halvalla, ei ollut. Sen sijaan oli lankaa halvalla.









Katsotaan minne päädyn näiden kanssa. Kaikenlaisia skeemoja seilaa päässä edestakaisin. Tämä koko satsi on Novitan Tempo-nimistä lankaa ja sitä on 3.4kg. Violettia on kahdeksan kerää, kuvassa näkyy vain neljä, koska toiset neljä ovat alla piilossa.

Täällä me kaikki neljä vietämme uuden vuoden ensimmäistä iltaa klo 22.17 :D Isoveli heräili tuossa kymmenen aikaan illalla nukuttuaan viitisen tuntia. Sisko on könynnyt 05.10 asti aamusta ja nukkunut kahdet päiväunet joten eipä häntäkään näytä uni vielä liikaa painavan :) Edit klo 00.10: sisko taintui klo 22.50. Isoveli jatkaa Late Lampaan kanssa :)


Aattona katseltiin raketteja yhdessä niin, että pienetkin näkivät niitä ulkona (toisten ampumina) ja oli jännää!

Vanha vuosi on ohi nyt. Olihan se vähän vaihtelevainen, mutta olisi se voinut pahempikin olla. Refluksi on viime aikoina pysynyt suht hyvin kurissa happosalpaajilla. Unet ovat jostain muusta syystä sekaisin. Joulu oli yhdenlainen "huipennus" koko vuodelle, mutta onneksi välipäivinä taas meno rauhoittui. Toivossa on hyvä elää, että alkanut vuosi olisi parempi. Pikkuiset oppivat hurjaa vauhtia kaikkea uutta. Isoveli tekee joitakin numeroita ja kirjaimia piirustustauluun. Pikkusisko oppii sanoja koko ajan ja kommunikaatio lisääntyy :)

Isoveli piirsi kynttilän alusella palamassa.

Tunnisteet: , , ,