Käsityöt ja chilit

29 lokakuuta, 2007

Sunnuntai=mokailupäivä?

Heh... Olipas eilinen mielenkiintoinen päivä. Aamu lähestulkoon alkoi sillä, että purin itseäni kieleen. Päivällä ihmettelin että onpa se vieläkin kipeä, pieni vilkaisu peiliin ja syy selvisi: kielen syrjästä löytyi kaksi puoliksi irtaallista nahkanpalaa ja niiden ympärys oli punainen. Ei kannattaisi yrittää syödä itseään :)

Sitten, päivällä arvelin olla aktiivinen ja kiinnittää vetoketjun neulehaalareihin. Se meni ihan hyvin muutoin, paitsi kun vetska oli kiinni ommeltu ja rupesin ihastelemaan tulosta, ei ihastelu ollutkaan sopiva sana. Haalarin raidat olivat ihan vinksallaan, en ollut yhtään muistanut yrittää kohdistaa niitä ja nyt ovat sitten miten sattuu :D En jaksa purkaa. Oheisessa kuvassa näkyy myös hattu ja tohvelit.

Illalla arvelin tehdä lisää hyvää murotaikina-mustikkapiirakkaa, jota tein jo pari päivää sitten. Ilmeisesti olin lukenut reseptiä vähän kiireessä, koska eilen huomasin että olinkin tunkenut pohjan taikinaan 4dl jauhoja 2,5:n sijaan. Ei sitä kyllä siitä huomannut... Muutenkin se paistos onnistui lähes täysin. Nyt sitten innoissani uutta yrittämään, että tulee vielä parempaa kun laitan oikean määrän jauhoa. Joo, paitsi ei se ollutkaan NIIN yksinkertaista. Uudesta paistoksesta tuli ihan kauheaa röppöä jota ei kukaan voi hyvällä mielikuvituksellakaan kutsua piirakaksi! Sitä ei voi nostaa kakkulapiolla, eikä lusikoida palasina suuhunsa (toisin kuin "väärin" tehtyä). Ja se siis oli täysin keitoskirjan ohjeen mukaan... Jos teen tätä vielä, laitan tasan 4dl jauhoja!! Näköjään minua ei edelleenkään saisi päästää leipomis- tms. puuhiin :)

Tunnisteet: ,

1 Comments:

At 09:59, Anonymous Anonyymi said...

Moi!

Useita "röppöpaistoksia" taiteilleena pieni vinkki: mustikoiden sekaan kannattaa lisätä jonkin verran perunajauhoja.

Hannan vauva syntyi toissa perjantaina, olen siis nyt arvokas Kaisa-täti. Tästä arvokkuudesta innostuneena heräsin eilen ESO:lta...

 

Lähetä kommentti

<< Home