Käsityöt ja chilit

09 lokakuuta, 2007

Pieniä askareita

Työjuttujen valmistumista odotellessa kerkiää näköjään blokata. :) Olen saanut neulehaalaria edistymään viikonloppuna kauluksen tekovaiheeseen asti. Sitten täytyisi ostaa vielä vetoketju ja lykätä hihat kiinni ja päätellä loput langat. Haalarin lahkeet ovat pyörönä neulotut, samoin hihat, jotka puuttuvat oheisesta kuvasta, ja vartalo-osa tasona. Olin mielestäni ovela kun keksin laittaa värin vaihtumiskohdan taakse keskelle, koska nyt etureunat ovat siistit vetskarin ompelua varten. Ja tässä kuva, joskin aika huonolaatuinen. Meillä ei ole kameraa edelleenkään, paitsi kännykässä.

Lisäksi tein eilen lisää kestosuojuksia. Niitä on kertynyt jo pieni alkuvarasto 4kpl ja täytteet, ehkä näillä selviää jotenkuten siihen asti että saa lisää tehtyä jos tarvitsee. Eivät ole mitenkään kuvauksellisia... Kuvauksellisempia kestosuojuksiakin on muutamia valmiina, ja ne ovatkin aika söpöjä!

Jostain täysin käsittämättömästä syystä mulla on hirveä hinku neuloa puseroa Miehelle, boleroa itselle ja nyplätä ja tehdä käpypitsiä. Ei kovin viisasta! :D Toistaiseksi olen saanut pysyteltyä järkevämmissä hommissa. Eipä kyllä jaksaisikaan varmaan oikeasti mitään uutta aloittaa. Ööh! Kun tarpeen oleva pieni peitekin piti delegoida äitille tehtäväksi kun epäilin jaksamistani saada se ajoissa valmiiksi. Joten: saahan sitä haaveilla... :)

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At 18:12, Blogger MysteryKnitter said...

That's pretty work! You can knit!

 

Lähetä kommentti

<< Home