Käsityöt ja chilit

06 maaliskuuta, 2007

Normalisoitumista?

Kaksi arkipäivää nyt mennyt. On mukava, että virallinen osuus hoitui. Tosin perjantaina klo 13.15 meinasi rueta ahdistamaan että keritäänkö ajoissa, kun oltiin vielä valokuvia ottamassa sisällä. Kerittiin sitten kuitenkin hyvin kun lähdettiin ripeästi menemään.

Perjantaiaamu oli niin kiireinen ja uuvuttava, että koko iltapäivä ja ilta meni vaan mössöttäessä paikallaan suunnilleen. Lisänä oli se, että emme muistaneet syödä puolenpäivän aikaan ihmeemmin mitään, ja samantien matkalla maistraattiin maha alkoi kurista. Olisi kannattanut syödä jotain, kun nyt kävi niin että nälkäisenä kun syö, niin sitten ei jaksa tehdä mitään ja "väsähtää". (Tiedätte varmaan tunteen?) Siinä mielessä semmoinen kampaaja+meikkaaja-vierailu aamulla on hyvä, ettei väsy jo puoleenpäivään mennessä järjestelystä?

Lauantaiaamuna sitten nousimme noin kello 9 ja tiskasimme reilut kaksi tuntia (romanttista???) koska keittiö oli ihan hirveässä ilveessä eikä siellä voinut syödä aamuruokaa. Tähän voi kuvitella vielä n. 30 ruokalautasta, n. 50 juomalasia ja 40 kahvilautasta ja 20 kahvikuppia sekä ruuanvalmistusastiat... (näkymä on illalta, luonnollisesti ruuat raikottiin säilytykseen mutta muuten siellä oli tuommoista.) Mutta itse tiskattiin niistä aika suuri osa! Vaikka ruokaa oli jäänyt reippaasti, tuntui ettei sitä sitten kuitenkaan kaapista löytynyt. Syy oli se, että vanhemmat veivät illalla lähtiessä enimmät osat ruuista meidän autoon ja toivat sitten seuraavana päivänä tullessaan ne takaisin sisälle. :) hih! Ei itse oikein tajuttu että ne ois ollu autolla, eikä varmaan ois jaksettu hakeakaan.... :D

Valokuvaajana toimi Miehen veli (kiitokset!) ja kuvista tuli hyviä. Pieni ongelma oli kameran tarvikelaukun unohtuminen maistraattiin (onneksi se ei kuitenkaan ollut joutunut hävinneeksi vaan se paikallistettiin soittamalla). Kameran akku oli laukussa, joten kamerassa olevaa akkua piti ladata vähän väliä, ja samoin poseerata vähän väliä. Kuvien otossa oli apuna kirkas 2000W lamppu jota sai pitää 5min päällä ettei se ylikuumene. Oli kirkas valo! :)

Tunnisteet:

1 Comments:

At 01:32, Blogger Salaneuloja said...

Kiva että appivanhemmat huolehtivat ruuista.

 

Lähetä kommentti

<< Home