Käsityöt ja chilit

04 maaliskuuta, 2007

Perjantaista

Viime perjantaina, 2.3.2007 olin palkallisella vapaapäivällä töistä ja kävimme Miehen sekä muutaman muun henkilön kanssa vierailemassa maistraatissa. Olemme nyt herra ja rouva R. (Tuleekohan meille paljon postia tyyliin K. R. ? saadaan sitten arpoa kumpi semmoiset avaa :D) Reilu parin kuukauden järjestelyurakka on takana. Torstai-ilta ja perjantaiaamu olivat jokseenkin hektisiä. Kuorrutimme kakkua epätoivoisina vielä puolilta öin to-pe-yönä (valkosuklaakakusta ei luovuta :) !). Perjantaiaamuna tehtiin ruokia (osa) ja käytiin kaupassa, otettiin valokuvia yms. Huomenna menen takaisin töihin (pöh!). Ruokaa jäi yli aika paljon, joten eilinen, tänään ja n päivää tästä eteenpäin syödään tähteitä.

Maistraattivihkimys oli kummallekin ennestään tuntematon. Se kesti noin 5 minuuttia, aluksi vihkijä sanoi kaksi lausetta avioliiton tarkoituksesta ja sen jälkeen esitti kriittiset kysymykset. Sen jälkeen vaihdettiin sormus, kirjoitettiin nimet "vieraskirjaan" ja siirryttiin onniteltavaksi. Noin 5 minuuttia ennen tilaisuutta virkailija tiedusteli käytännön asiat seremoniasta, kuten nimen ja sormuksen vaihtamisen. Vihkihuone oli juhlava ja toimitus tapahtui pöydän ääressä. Pöydällä oli valkoinen orkidea, kynttilä ja Suomen laki, jotka olivat minusta oikein hyvät esineet. Vieraat seisoivat seinien vierustoilla. Olen hyvin iloinen tilaisuuden lyhyyden takia: ei kerinnyt rueta tulemaan paikallaan seisoessa hirveää jännitystä kun piti keskittyä kuuntelemaan milloin pitää vastata :)

Söimme vihkimisen päälle kotona. Listassa oli mm. omatekoista chilivoita naudan ulkofileen kanssa. Kämppää on järjestelty pari viikkoa sitä varten ja saatiin ihan hyvin hoitumaan sisustus, makuuhuoneen oven ja Miehen kotoa lainattujen tuolien avulla. Pääosin juhlat menivät odotetusti, vaikka pari yllätystäkin ilmeni.

Ensi viikolla pitäisi rueta vaihtamaan nimeä. Mielenkiintoista nähdä kauanko kestää kaikkiaan prosessissa!

Tältä näytimme:

Ja tältä näytti kämpässä: Kutsukortti:

Suurkiitos kaikille, niin järjestelyissä avustaneille kuin vieraillekin.

Tunnisteet:

2 Comments:

At 13:41, Anonymous Anonyymi said...

Moi,

onneksi olkoon vielä kerran :)! Nimenmuutosasiat saat varmaan hoidettua melko nopeastikin, kun taisitte saada maistraatista sen todistuksen (sitten, kun asia on päivittynyt väestörekisteriin, aika moni taho saa tiedon sitä kautta).

Pankkiin kannattaa soittaa; minä sain tilattua uuden kortin ihan sitä kautta (vaikka ensi yrittivät vängätä virkatodistusta). Stocka hyväksyi puhelinilmoituksen. Henkkareita taas en ole saanut uusittua vieläkään :P... siinä ongelmaa ei tuota mikään muu kuin UUDET PASSIKUVAOHJEET.

t. Kaisa

 
At 00:40, Blogger MysteryKnitter said...

I knew it was a wedding dress!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Lähetä kommentti

<< Home