Käsityöt ja chilit

17 helmikuuta, 2007

Hmm.

Sain siivottua päivällä kaikki ompelukamani, jotka ovat lojuneet ympäriinsä (erityisesti keittiössä). Hiphei! Nyt kaikki ovat siististi yhdessä kaapissa. Olohuoneen chilit muuttivat; osa keittiöön ja osa makuuhuoneeseen. Makuuhuoneesta muutti aralia olohuoneeseen. Luutusin myös keittiön chilihyllyt läpi.

Yritin tehdä tässä iltasella yhtä kakunkuorrutus-seosta valkosuklaasta, voista ja tomusokerista, mutta siitä tuli ihan karmeaa. Semmoisia puolisenttisiä hassuja palleroita jotka uiskentelevat voista erottuneessa kirkkaassa osassa. Minua ei tulisi päästää keittiötoimiin kyllä ollenkaan. :D

Olen hieman hermostunut kaikista käytännön asioista. Öööh. Työtkin on taas mielessä pyörimässä, toinen pomo oli lähettänyt n. klo 20 tänään (lauantaina) yhden abstraktin jota tarvitaan 5.3.2007. Ehkä se ajattelee että abstrakti ei ole valmis jos se on minun tehtävänä nyt, tai sitten että ei viitsi rääkätä juuri nyt sillä? Se on niin mukava että se oikeasti olisi voinut ajatella noinkin. (Eri mitä varsinainen pomo.)

Tunnisteet: ,