Käsityöt ja chilit

08 helmikuuta, 2007

Minä tein kravatin!!!

Se valmistui, ja siitä tuli siedettävä. :D Jippii!!! Mies tykkäsi siitä ja sovitti jo. Kyllä siitä huomaa että se ei ole tehdastekoinen, mutta se on silti ihan kelvollinen. Sitä varten uhrasimme Miehen kotoa varta vasten saadun vanhan kravatin, ja tarpeeseen se olikin.

Kävin shoppailemassa Helsingissä eilen kaverin kanssa ja Tikkurilassa tänään yksikseni. Ostin juomalaseja ja muuta tarpeellista. Sää lauhtui ja rupesi satamaan lunta. Löysin yhdestä kaupasta laatikon "saa ottaa" ja tietenkin uteliaisuuttani menin kurkistelemaan sinne. Ja sieltä löytyikin aarre, ilmaisia hyviä hengareita :D Hamstrasin niitä n. 15kpl. Sitten rahtasin jalkapelissä niitä juomalaseja ja muovipussiin survottuja hengareita ympäri Tikkurilaa kun olin menossa kukkakauppaan Hiekkaharjuun. Just kun olin perillä, kävellyt kotvan, niin kello oli 18.01 ja kauppa kiinni klo 18 mennyt. Noh, mitäs sitten muuta kun etsiytymään kotiin.

Oho, luku on yli 200. Ketä täällä käypi?? Vaadin kommentteja :D

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At 10:37, Anonymous Anonyymi said...

No minähän täällä käyn kyyläämässä, kuten taisin jo aiemmin tunnustaa... :P Ilmoitin meidät eilen sähköpostilla Kimmolle. (Nyt sitten vain selvittämään, miten Vantaalle pääsee, nimim. en-yleensä-poistu-Helsingin-keskustasta)

 

Lähetä kommentti

<< Home