Käsityöt ja chilit

25 tammikuuta, 2007

Bloggeri sekosi illalla

Niin, yritin kirjoittaa eilen illalla tänne mutta se ei onnistunut, joten nyt siitä edestä. Viikonloppuna puku edistyi ja alushame on ollut tauolla. Toissailtana tuli ahdistus koska yksi kohta ei ollut semmoinen kuin piti puvussa, mutta eilen sain kuitenkin korjattua ongelman siedettäväksi (kirotut kainaloläskit!!!). Yllättävän paljon työtä on moisessa, varsinkin jos harsii silitystä varten... Olen jo kuukauden tuhrannut kohta sen kanssa ja vielä ihan vaiheessa.... Mutta, vuoritus on koko yläosassa ja välttää.

Eilen teki hirveästi mieli päästä hiihtämään töistä tultua, kun on lunta maassa, mutta latua ei vielä ole. Pöh.

Töissä on ollut ongelmia tietokoneen kanssa, viime loppuviikolla se jumitteli ja kaatuili yhtenään. Nyt se on toiminut maanantaista asti suht hyvin, mutta en pysty käyttämään kaikkia ohjelmia mitä tarvitsisin. Työt eivät siis edisty mitenkään kehuttavasti, lisäksi opetushommat nielevät hirveästi aikaa käynnistelyvaiheessa. Tänään on kokous, tosin vähän eri asiasta, eikä minulla ole mitään uutta kerrottavaa :(

Saatiin kukkia :) Nyt ne ovat kuivamassa jo. Äiti toi viime torstaina nämä. Kävimme perjantaina törsäretkellä askarteluliikkeissä ja lauantaina äiti pääsi askartelemaan. :) Homma sujuikin nopeammin mitä oletin, sunnuntaina oli valmista jo.

Tunnisteet: ,

1 Comments:

At 01:16, Blogger Salaneuloja said...

Nätti kimppu.

 

Lähetä kommentti

<< Home