Käsityöt ja chilit

31 joulukuuta, 2006

Vuoden viimeinen päivä

Hyvää uutta vuotta! Tänä yönä pääsee taas katsomaan Raketteja! :) Eilen sain tehtyä puvusta ensimmäisen raakaversion, se kävi hirmu nopeasti kun ei tarvinnut solmita lankoja yms kun on vain harjoitteluversio. Tein kuitenkin siihen ihan "oikeat" käsiaukkojen ja kauluksen kääntämiset pikku vuorikappaleilla. Olenpa nyt niin iloinen että kesällä tuhrasin 2e/m halpiskankaasta kaksi toppia, joissa on täys-umpi-vuoritus. Niitä tuli kaksi sen takia että ensimmäinen meni päin jotain. Toinen sujui jo, ja nyt ei tarvitse vaivata päätään asian kanssa. :D <3

Ompelun lisäksi katsoin jonkun aikaa töllöä ja samalla aloitin pyöröneule-kaulaliinan Palma-paidan kaveriksi ja kaulurin violetista 7V:stä. Ovat molemmat hyviä pikkutöitä neuloa työmatkoilla.

Kulunut vuosi on ollut suht vilkas. Työpaikka vaihtui kesäkuun alussa ja totuttelu jatkuu hieman vieläkin, tosin enin osa on jo varmaan takana. Opetus vieraassa paikassa ja kursseilla, joita ei ole itse käynyt, on näköjään vaikeaa. Loppusyksyltä, jolloin tarkemmat ohjeet olivat jo tiedossa, oli tullut keskiarvon mukaista palautetta (sittenkin kehityskelpoinen yksilö!) (opetus jatkuu keväällä). Kävin Amerikassa pällistelemässä mutta ei siellä ollutkaan niin ihmeellistä mitä olisi voinut kuvitella. Eurooppalaista meininkiä. Tämä vuosi oli ensimmäinen, jolloin en mennyt kotiin P-Karjalaan jouluksi. Täytin 25 vuotta ja kaikkea muutakin tapahtui :) Mitähän ensi vuonna on :)

Tunnisteet: , ,