Käsityöt ja chilit

20 joulukuuta, 2006

Neulejuttuja yms.

Tein hihat violettiin palma-paitaan melkein valmiiksi ja totesin, että ne ovat liian kapeat-> purkuun. Ehkä tänään saan aloitettua uudet. Työmatkatyönä on sukat Nalle-langasta Miehelle samaan sarjaan käsineiden kanssa. Taitaa saada vielä hatunkin kunhan sukat valmistuu. Purin toisen sukan varren tänään, koska sekin oli liian pieni. Miksi kaikki on nykyisin liian pientä niin että pitää purkaa?? Alkusyksystä kaikki oli liian isoa...

Eilen vietimme syntymäpäiviä, ämmästä tuli taas vuotta vanhempi. Miehen vanhemmat kävivät kahvilla ja toivat ihanan paketin :) Kiitos! Olen tosiaan tullut vanhaksi, en jaksanut syödä piparkakkutaloa ollenkaan! Makea-annos oli jo täyttynyt kakkupalasta ja parista keksistä (miten tämä on mahdollista? RÄÄÄKS) Laitoin yhden paremmista liinoista pöydälle nyt kun joulukin lähestyy ja oli syntymäpäivä. Yksi asia mikä kummastuttaa, nimittäin se miksi syntymäpäivänä nimenomaan juhlitaan sitä joka on syntynyt? Luulisi että on suurempi työ ollut äitillä!

Ihan outoa kun ei ole normaalia joulu-stressiä ollut tällä viikolla oikeastaan ollenkaan. Saatiin siivottua huushollikin jo maanantaina parissa tunnissa. Töitä olisi vielä vähän ennen lomaa. Huomenna on tarkoitus korjata kokeita, sikäli että ne löytyvät jostain... Ne olivat hävinneet tänään jonnekin. Mystistä!

Eilen illalla, myöhällä, tuli ilmoitus että olen saanut paperin läpi julkaistavaksi. Tämä on konferenssijulkaisu, eli ei-aivan-parhaimpia julkaisupaikkoja, mutta arvioitu kuitenkin ennalta. Ensimmäinen paperi, syntymäpäivänä. Hassu sattuma. Menisiköhän se toinenkin, parempaan paikkaan lähetetty paperi läpi?

Tunnisteet: ,