Käsityöt ja chilit

09 joulukuuta, 2006

Sekalaista

Hm. Itsenäisyyspäivänä en malttanut vastustaa Palma-langan kiusausta ja rupesin tekemään siitä puseroa. Hassua lankaa on, kerrosten laskeminen on aivan toivotonta, täytyy vain koittaa mitata kappaleen kokoa. Toinen asia mikä ihmetyttää on se, että sain keskiviikkona päivä+ilta ja torstaina ihan vähän illalla neulomisen jälkeen takakappaleen jo hiha-aukon kohdalle asti tehtyä. Nopea lanka neuloa siis, ja lankaa kului vain vähän yli 50g eli yksi pieni kerä! Aivan outoa 7-veljeksen jälkeen. Tätä neuletta ei kehtaa viedä julkisiin mukaan työmatkoille, ettei "likaannu". Tekele näyttää tältä (kuva ei ole paras mahdollinen koska se on sohvan käsinojalla):

Nyt seuraa valitusta: Olin jo niin mielissäni vapaapäivästä keskellä viikkoa, mutta paljon sekin sitten auttoi, kun samat hommat oli vaan torstaina ja perjantaina sitten edessä. :( Töissä meni torstaina yli kuuteen. Perjantaina oli seminaari, siellä meni sitten yhdeksään, ja jatkui tänään vielä. Ohjelma olisi alkanut klo 8 mutta menin klo 10:ksi, hyiminnuu, mutta se oli siksi että matkan väsymystä on vielä jäljellä, koska en ole tullut nukkuneeksi missään vaiheessa sitä ylimääräistä 7 tuntia joka jäi välistä. Lisäksi matkailun vuoksi rästiin jäänyt opetuskorvaustunti on maanantaiaamuna klo 8!!! Argh. Tämä ilta kului rattoisasti julkaisun viimeisen kuvan parissa, ehkä se maanantaina saadaan pois käsistä jotta pääsisi vähän huokaisemaan. Näännyn! Jospa huomenna olisi taas vapaata, päivä ?

No, sitten muihin aiheisiin. Työmatkoilla kerkisin neuloa jo miltei kokonaan ennen matkaa tämmöisen ponzon 7veljeksestä. Neulottu osuus on n. 40cm kaulasta alaspäin.
Amerikan-tuliaiset näyttävät tältä: Neljä kerää mohairia(etummainen kerä) ja kaksi kerää merinoa (sileä kerä). Tästäpä voi rueta keksimään mitä kivaa tekisi :D Ensimmäinen ajatus on semmoinen pyöreäreunainen pieni hartiatakki (ilmeisesti sen virallinen nimi on bolero). Hirveän isoa nuista ei tule, mutta luulisin että hartiatakki tulisi ihan hyvin. Violetti kausi on hyvin selvästi nyt voimassa!

Nytpä voin vielä laittaa tänne kuvan syksyllisestä ristipistotyöstä (ensimmäinen jonka tein). Se on äitille joululahjaksi mutta se on jo "paljastettu" jotenka ei tarvitse enää piilottaa sitä. Omasta kuvasta muokattu aihe. Kuva saa varmaan vielä taustan kunhan pääsen lankaostoksille. Tähän meni viikko ja taustaan menee varmaan enemmän kuin viikko.

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At 01:03, Blogger Salaneuloja said...

Upeita käsityöjuttuja. Kyllä sä ton Palman vielä kesytät. Mullakin on kaksi kerää Palmaa työn alla. Pitää tehdä niistä kaulaliina. Pitkä matka vielä edessä.

 

Lähetä kommentti

<< Home