Käsityöt ja chilit

24 helmikuuta, 2007

Miten tämä vieläkin jatkuu?

Yskä ei edelleenkään ole parantunut. Kieli on melkein. Eilen kävin töissä ja sitten illan olikin pää kipeänä, silmä vuoti vettä ja poski täynnä. yyyyyh. Ei meinannut edes antaa nukkua kun jatkuvasti piti niistää. Sain kuitenkin lopulta unta kun laitoin silmälaput (ne lämmittää mukavasti!). Vieläkin on posket täynnä!

Viikon rästihommat kummittelevat vähän mielessä. Fukseilla on koe, tietysti (mitenkäs muuten voisikaan) 5.3., samaan aikaan lisäksi kun abstraktin lähetys. Järjestämistä riittäisi siellä siis ihan tarpeeksi jo ilman viikon sairastelua tai muita järjestelyjä! Eilen muistin että olin unohtanut laittaa ensiviikon tehtävät jakoon, noin klo 19 aikaan mutta onneksi ssh toimii ja sain ne lykättyä (niitä tarvitaan maanantaina jo).

Mies on onnekseen pysynyt terveenä ja jaksanut ahkerasti siirrellä huonekaluja. Täällä näyttää jo varsin kelvolliselta :)

Olemme saamassa tämän käyttöön :)

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 08:10, Anonymous Anonyymi said...

Moi!

Jos tosiaan on posket räkää täynnä, suosittelisin hakeutumaan lääkäriin ja pyytämään antibioottikuurin (ainakin mulla poskiontelontulehdus kestää monta viikkoa, jos ei lääkitä; lääkkeillä taas oireet häviävät parissa päivässä).

Perjantaihin!

-Kaisa

 
At 00:36, Blogger MysteryKnitter said...

Get well soon!

 

Lähetä kommentti

<< Home