Käsityöt ja chilit

20 maaliskuuta, 2007

Virkeä päivä

Hih, herättiin tänään tuntia aiemmin kun tavallisesti. Koko päivä on tuntunut sujuvan paljon paremmin mitä yleensä. Töissä sain aikaan paljon ja olo oli pois lähtiessäkin vielä oikein iloinen ja tyytyväinen (aika harvinaista nykyisin ollut se). Taidan rueta heräämään jatkuvasti aiemmin.

Opetuksesta: katselimme tänään luennoitsijan kanssa yhdessä kaksi tuntia yhtä tehtävää, miten se pitäisi tehdä. Edellisvuotinen malli oli virheellinen ja korjasin sitä ensin oman mieleni mukaan ja vein sen tarkastettavaksi. Tehtävä olikin yllättävän haastava, ja kesti aika monta yritystä saada kaikki kohdat oikein. Ja tehtävä menee siis 1. vuoden opiskelijoille yksin ratkottavaksi... :D

Ompelukone oli ilmestynyt päivällä takaisin huollosta, Mies kävi hakemassa sen. Hiphei! Kohta ompelemaan jalkarahin toppausta :) Sain myös otettua itseäni niskasta ja varasin HAMMASLÄÄKÄRIAJAN vapaaehtoisesti! Se on jo ensi viikolla. Meinasin ensin mennä julkiseen, mutta kyllästyin odottamaan 10 minuutin jälkeen ajanvarauspuhelimeen pääsyä ja soitin yksityiselle, jonne pääsikin samantien. Eikä ole edes mitenkään kallista tarkastuttaa.

Tunnisteet: