Käsityöt ja chilit

31 tammikuuta, 2011

Lankaa

No vielähän se löytyi yksi lanka-alennusmyynti, jossa ei oltu vielä käyty... nyt on sekin erhe korjattu :D Tällä kertaa en ollut ihan yksin liikkeellä, vaan yhdessä mummon (sekä pikku apulaisten) kanssa tehtiin tutustumisretki Lankamaailma Nordian liikkeeseen Oulunkylässä. Tarjouksista ostettiin hyvin kohtalainen määrä uusia lankoja testiksi, miten kestävät käytössä jne, koska haluaisin lopulta löytää käyttöä kestävää lankaa sopuhinnalla. Eikä nämä kaikki jää meille, vaan osa tosiaan menee mummon hoiviin. Isoveli valitsi itselleen petroolinsininen mohairin ja halusi siitä tehtävän itselleen jonkinlaisen vaatteen. Tämä koko satsi teki 38€ ja sentit päälle. Viking Villeä 450g, Gjestal Maijaa 200g, mohairsekoitteita 250g ja mummon langat.


















Tunnisteet:

3 Comments:

At 15:13, Anonymous Anonyymi said...

ilmeisesti flunssa on perheessä hellittänyt. ja sitten shoppaillaan vaan. tämän kirjoittaja on yksikätinen, joten kirjoitus ei ole suomen kieliopin mukaista. olkapäätä pakotti p...i kun kävin 3 kilometrin lenkillä tänään. muistakaa ulkoilla kevät auringossa ja neuloa vähemmän

 
At 08:12, Blogger K said...

Flunssa oli onneksi helpompi tällä kertaa. Shoppailua täytyy harrastaa silloin, kun on hinnat kohdillaan (eli alennusmyynneistä) :) Paranemista olkapäälle ja mukavia kevätpäiviä sinnekin!

 
At 22:25, Blogger MysteryKnitter said...

I am glad you're better by now. I hope the princess will get better, but she may have to eat that protecting medicine the rest of her life.

 

Lähetä kommentti

<< Home