Käsityöt ja chilit

23 joulukuuta, 2015

Joulukuun sukkia

Nyt vaihtui sitten marraskuiset ompeluhommat taas villasukkiin. Ensin tein yhdet Nalle Anemone -langasta kun sukkakuvaus paljasti, että niitä ei ole enää yhtään paria jäljellä - paitsi käytössä on kyllä yhdet.
Sitten seuraavaksi aloin siivota kirjahyllyä (osana heinäkuisen muuton jäljiltä tapahtuvaa kämpän selvittelyä) ja siellä nökötti jämä-Nalle-pussi (ja myös jämä-7veljestä-pussi). Noh kesällä tuhosin jo yksien sinivihreiden sukkien verran Nallen jämiä, mutta nyt sitten toisen parin.Värityskin sopi hyvin jouluteemaan... olipa yksi jämistä jopa nimeltään joku Joulukuusi tms. Ja mikä kamalinta, päätin että joudun nyt toistaiseksi rikkomaan sukkaparin osapuolien identtisyysvaatimusta sillä uhalla, ettei langanpäitä tule liikaa. Sukat nielivät myös Nalle Marjaretki Hilla:n jämät, sekä yhden vihreän pienen jämän, ja vielä Kukkaketo Krassiakin. Ja jotakin vuodenaika-Nalle-väriä.

Lankaa kului noin 170g näihin kahteen pariin.

Ja seuraava "hyökkäyksen" kohde olikin sitten 7V-jämäpussi. Nallen jämien osalta täytyy hautoa minkäväriset seuraavat jämätekeleet voisivat olla.

Yksi kauluspaidan tekelekin joutaisi tulla viimeistellyksi joululomalla.

Tunnisteet: ,

1 Comments:

At 00:15, Blogger MysteryKnitter said...

Keep up the great work!

 

Lähetä kommentti

<< Home