Käsityöt ja chilit

01 syyskuuta, 2012

Möb

Luentosesonki on taas avattu, ja koska aiheena on nyt ollut näitä pedagogisia opintoja, olen toki neulonut siellä etten nuku. Olenkin hyvin jaksanut kuunnella siellä istuessa, eikä kiukutus valtaa. Neulottavaksi työksi valikoitui itseoikeutetusti Möbius-huivi.


Lankaa tähän meni yksi kerä Novitan Polkua, 100g/400m, väri punajuuri. Neljän päivän luennot riittivät tämän valmistumiseen, ja yksi tunti päättelyä illalla kotona. Tämä siis kertoo eniten siitä, miten älyttömiä määriä luentoja ja muuta siellä on. Voi olla, että jotakin lentää syksyn aikana kalenterista ulos. Tällä hetkellä siellä on useita päiviä, joissa pitäisi triplata itsensä.

Huivin aloituksen tein sillä tavalla jännästi, että mitään kiristäviä vaakasuuntaisia lankoja ei jäänyt, vaan koukin silmukat vaan samojen lenkkien eri reunoilta. Aloituskerros on työn keskellä. Katsoin tähän vähän ohjeitakin useammasta paikasta. Tämmöisen neulominen pyöröllä on hauska kokemus!

Möbius-huivin erikoisuus on siinä, että se on puoleton, ihan kuten Möbius-nauhakin. Selän puolelta huivi ei ole puneella, vaan yksi taitos tulee tuohon eteen. Ja mikäli suurta vastustusta ei ilmene, tulee Möbius-huiveja vielä lisää tänä syksynä. Muustakin kuin langasta. Proto on jo valmiina, eikä siihen mennyt kauan.

Tunnisteet:

2 Comments:

At 17:38, Anonymous Anonyymi said...

Mukavan näköinen! Kivan värinen.

 
At 14:20, Blogger MysteryKnitter said...

Looks awesome!

 

Lähetä kommentti

<< Home