Käsityöt ja chilit

25 maaliskuuta, 2007

Hyvä ilma tänään

Viikon laiskottelun jälkeen sain eilen illalla (lauantaina) aikaan rueta ompelemaan jalkarahin toppausta. Sain ommeltua superloneille vuorikankaisen pussin (päällyspussi pitäs vielä tehdä). En käsitä miten koko viikko meni tekemättä mitään. Möllötin vain ja mietin ihan muita juttuja.

Mies käytti auton perjantaina katsastuksessa. Se ei (hieman yllättäen) mennytkään läpi, syynä oli ihan finaalissa olevat etuiskarit. Katsastus kun on autoliikettä vastapäätä, niin kävi sitten samalla kysymässä vaihtamisen hinnan liikkeestä (osat 2x200e + työ 150e = 550e). Vähän matkan päässä on myös varaosaliike, joten pitihän sekin käydä katsomassa ennen ajan varaamista liikkeeseen. Varaosaliikkeessä oli iskarit 50e kappale!! Ei ole vaikea arvata mitä tämän jälkeen tapahtuu: Mies ostaa iskarit ja menee vaihtamaan niitä. Samana iltana onkin uudet alla ja vielä kesärenkaatkin samalla. :) :) :) Nyt olemme tyytyväisiä että katsastus-setä mainitsi asiasta, ajomukavuus on nyt kuin uudella autolla ja pito parani hyvin paljon (ei lähde omille teilleen yhtä helposti). Onneksi katsastus oli "ajoissa". Olemme säästäneet likipitäen 1000e vuoden sisällä auton remonteissa tekemällä itse Miehen kotona (alustan massaus viime kesänä, öljynvaihdot, polttimoiden vaihdot, nesteiden tarkistus ja lisäys, nyt nuo iskarit ja eilen ostettiin vielä uudet jarrupalatkin jotka vaihdetaan tässä kunhan säät lämpenee vähän).

Töissä on ollut jotenkin hirveän hektinen viikko. Koodi ei toimi (sama koodi joka toimi vielä syksyllä ei nyt suostu enää....) ja fuksien koetulosten teko oli ja kaikkea ihme hommaa. Pomot hätyyttävät tämänhetkisistä töistä ja kesästäkin jo (olen sanonut että ei pysty tekemään ennen kesää uusia juttuja kun entisetkin on vielä kesken (syytän koodia!) ja opetus jatkuu toukokuulle pitkälti. Aika ei riitä uuden asian miettimiseen ja aloittamiseen. YYh. Tulisi äkkiä pääsiäinen että sais lomaaaa!!

Tunnisteet: ,