Käsityöt ja chilit

03 tammikuuta, 2010

Hyvää Uutta Vuotta

Joulu oli ja meni, joulun saldona pienillä on mm. kolme hammasta kahdessa viikossa. Siispä joulun kuvat tulevat vasta nyt.

Mummon tekemä ovikranssi.

Kynttilälyhty olohuoneen ikkunan takana.

Vanha vuosi oli kovin monivaiheinen, jossa parasta oli tietenkin vauvan saaminen :) Toivottavasti uusi vuosi on parempi. Ainakin se alkoi ihan mukavasti, Pikkusisko nukkui viime yön (n. klo 23.30-06.30) ilmeisesti syömättä maitoa vedettyään illalla extra-annoksen hirvipaistia. Meillä asuu täällä varsinainen herkkusuu, kun parhaiten uppoaa hillo ja paisti... Vauva on oppinut nousemaan istualleen itse keskimääräisessä 8kk iässä.

Isoveli höpöttää omia juttujaan koko ajan ja alkaa olla jo aika ymmärrettävä. Tänään totesi ruokaillessa, että "iso tyntteli, pi tyntteli" kun oli kaksi erikokoista kynttilää palamassa. Kynttilöiden poltto on mahdollista, kun saatiin yli vuoden asumisen jälkeen järjesteltyä romuvarastona toiminut yksi huone hieman inhimillisemmäksi ja samalla keittiöön sellainen pöytä, jolla uskaltaa pitää kynttilää lasten ollessa hereillä. :)

Isoveli sai joululahjaksi pottatuolin ja se nököttää olohuoneen nurkassa. Vaippapyykki on toistaiseksi loppunut häneltä tämän johdosta.

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille!

Tunnisteet: , , ,