Käsityöt ja chilit

15 lokakuuta, 2008

(S)ekolässytystä

Meidän vauvalla on ilmennyt eilen ja tänään uusi tapa huvittaa itseään. Hän työntää etusormen kurkkuunsa, yökkää, hihittelee sille ja toistaa sitä monta kertaa. Lopulta sitten arvatenkin lentää oksennus. Nimim. "vaihdoin eilen vaatteet kahdesti".

Kestovaippojen kieltely-yritys päivähoidossa... tekisi mieli päästellä asiatonta tekstiä mutta jääköön. Vaikuttaa mielivaltaiselta ja 30 vuotta jälkeenjääneeltä koko meininki. Vaippojen pesua päiväkodissa??? Kävisivät edes katsomassa paikan päällä ennen moisten "päätösten" tekoa. Ja kertiksethän tosiaan imevät kakat osaksi vaippaa... joo. noh. minullahan ei asiasta ole omakohtaista kokemusta kiinteiden kakkojen ajalta, mutta aika vaikea kuvitella!

Keksin hyvän tavan saada lapselle uutta ja pitämätöntä tavaraa halvalla. Kirpputorilta löytyy toisten ihmisten mm. äitiyspakkauksissaan saamia vaatteita, jotka ovat jääneet pitämättä koska vaatteet eivät miellytä (kaiketikaan) kaikkia. :D Minä käyn sitten imuroimassa "jätökset". Eilenkin törsäsin 50c pakkauksessa olleeseen collegepaitaan. Minusta pakkauksen vaatteet ovat nättejä ja ihan hyvää laatua (tutta).

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At 17:32, Blogger Salaneuloja said...

No jo on baby tavan löytänyt! Mutta näköjään sinäkin olet tehnyt löytöjä. Ne vaatteet näes.

 

Lähetä kommentti

<< Home