Käsityöt ja chilit

11 elokuuta, 2008

Vauvan neulehaalari revisited


Hih, viime syksynä pikkuvauvalle tehty neulehaalari (tehty 80cm kokoiseksi Novitan Woolista) sopii Poikaselle 8kk, 70cm vieläkin! Tämän ei kyllä pitäisi olla varsinaisesti mikään yllätys. :D Näyttää istuvan vähän paremmin mitä aikaisemmin.
Edit 01/2011: lisää haalarin tekovaiheista tässä postauksessa.

Niin, kuten kuvasta näkyy, Poikanen seisoo jo itse näin hyvin, kun vähän tuetaan. Ja kiipeää pois syöttötuolista saatavasta tuoli+pöytä-yhdistelmästä (tämä ei ole vanhemmista hauskaa). Ja yrittää kiivetä nojatuoliin, sohvaan, kirjahyllyyn, kukkaruukkuun tai mihin tahansa mistä saa kiinni! Kävin viikolla ostamassa lankaa yhteen huiviin, vain yhden kerän, saa nähdä milloin joutaa aloittamaan itse huivin teon. Inspiraatiokin tuntuu olevan vähän hukassa tässä vauvan vahtimisen keskellä. Pitäisi myös neuloa villasukat talveksi Poikaselle, koska sään puolesta tarvetta alkaa näköjään jo kohta olla. Ööh.

Tunnisteet: , ,

2 Comments:

At 23:30, Anonymous Anonyymi said...

Hei, aivan ihanat noi neulehaalarit? Oisko sulla ohjetta niille? :)
t:Typy

 
At 22:34, Blogger K said...

Hei vaan. Ohjetta ei sen kummemmin ole, eikä resursseja sen tekemiseen. Haalarin mitat olivat jonkinlainen keskiarvo muutaman vauvahaalariohjeen mitoista ja ohjeita löytyy kaikista yleisistä käsityölehdistä.

 

Lähetä kommentti

<< Home