Käsityöt ja chilit

19 toukokuuta, 2008

Vauvan tamineita ym.

Ompelin vauvalle hatun. Käytössä ollut 74cm:n hattu ei enää yllä korvien päälle vaikka ukkelilla on pituutta 67cm :D (tai sitten on tarkoitus että vauvan korvat ovat paljaat vaikka hattu on päässä, hieman epäilyttävää...) Uudesta hatusta tulikin sitten reilusti isompi, peittää niskan, kaulan, posket ja otsankin. Just vain näkyy naama sieltä välistä :) Pehmokoira poseeraa tässä uusi hattu päässä.

Uusia housujakin oli tarpeen tehdä, nyt on kahdet potkuhousut. Toiset on turkoosit ja toiset on beiget. Näihinkin tuli kokoa reippaasti, piti vähän laskostaa jotta käyttäjäkin näkyisi pöksit päällä. Nämä oli oikein helppoja tehdä! Olin luullut kauheaksi näpräämiseksi mutta yllätyin positiivisesti!

Löysin ompelutavaroitteni seasta trikooneuloja (pallokärki) joita testasin näissä. Hyvä on. Kävin myös törsäretkellä ja ostin napit kukkatakkiin. Unohdin mallitilkun kotiin, joten valitsin arpomalla jotkut napit ja ne sattuikin ihan hyvät. Oikean sävyiset ja väriset.

Vauvauinnissa on nyt käyty jo kolme kertaa. Poikasella on hienot uimahousut, keltaiset joissa on kalan kuvia. Ne ovat kokoa XL, jotka on tarkoitettu 11-14kg painaville lapsille. Poikanen < 9kg pitää niitä täysiään, ovat hieman tiukat. Ne tulivat joskus 7 kilon kohdalla ja olivat silloinkin jo ihan sopivat. ÖÖÖH.

Tunnisteet: ,

1 Comments:

At 18:40, Blogger MysteryKnitter said...

Your baby keeps growing fast.

 

Lähetä kommentti

<< Home