Käsityöt ja chilit

25 maaliskuuta, 2008

Tetraedri ja VVV

Valmis tetraedri. Näkymätön sivu on turkoosi.

Pottaan on tehty jo monta pisua ja pisukakkejakin. Aika äkkiä Poikanen näytti huomaavan mistä on kyse, tai ainakin tekee siinä ollessaan hyvin jos on mitä tehdä. Tosin vaippoja tarvitaan silti vielä. Lähinnä tämä onkin sitä, että äiti ja isi opettelevat milloin Poikasella on hätä; hän kyllä itse siitä ilmoittelee kunhan vain opimme tulkitsemaan. Vauvan VessahätäViestintä näkyy siis toimivan jotenkuten, yhdistettynä kellon tarkkailuun. Poikanen aloitti itse hoitopäydällä tekemisenkin, kun otti vaan vaipat pois... :) Vahvistamme siten vain ilmeisen luontaista tapahtumaa ja yritämme pyydystää pisut pottaan hoitoalustan tai vaipan sijasta. Viimeksi kuluneen vuorokauden vaippapyykki puolittui kahdesta koneellisesta vajaaseen yhteen.

Tämän innoittamana (ja Miehen kehoituksesta) ompelin pikkuhousut Poikaselle. Ne tosin saivat jo "kasteensa" käytössä :D Harkitsen laittaisinko PULia niihin pienen ylijäämäpalasen.

Raukalla on vissiin hampaat tulossa kun on jo kuun alusta jälttänyt nyrkkiään ja meidän sormia ja tuttia ja kaikkea minkä saa suuhunsa (paitsi purulelua jota kaiketi pitäisi kutsua imuleluksi) :S

Olen parannellut lakanoita. Ompelin kulmiin taskut petauspatjan ylittävistä osista, niin eipä nouse enää lakanan reuna jalkopäästä niin että puolet patjasta on paljaana. Hähää! Ihmettelen vain, että miksi tajusin tämän vasta nyt.

Tunnisteet: , , , ,

1 Comments:

At 18:32, Blogger MysteryKnitter said...

Tuo lakanajuttu on tosi kätevä!

 

Lähetä kommentti

<< Home