Käsityöt ja chilit

29 helmikuuta, 2008

Karkauspäivä

Heh, karkauspäivä! Olen ommellut noin viikko sitten taas kaksi vaipankuorta, vihreän ja keltaisen. Nyt ne ovat täytettäviä, joita on mukavampi vaihtaa yöllä kun voi sulloa täytteet valmiiksi ja vetäistä vain päälle. Pimeässä unisena irtonaisten täytteiden kanssa ährääminen on sen verran mielenkiintoista että taskuvaipat ovat aika Luksusta. :D Jostain syystä viime aikoina yöunet ovat olleet ihan mitä sattuu. Poikanen on heräillyt pahimmillaan klo 2,4,5,6,7,8 jos menty 22-23 nukkumaan, viikon putkeen :O Viime yönä vain 3 tai 4 herätystä.

Viikonloppuna on 1v-hääpäivämme ja ensi viikolla on poikasen punnitus, 3kk-neuvola ja piikki pyllyyn. Veikkaan, että poikanen painaa noin 7kg tai jopa enemmän. Painava jokatapauksessa, iltaisin toista hartiaa ja kättä hermosärkee nostelusta ja kanniskelusta. Enpäs olisi uskonut että tämä on näin rankkaa fyysisesti.

Tänään aion yrittää kunnostautumista ja tehdä broileri-aurinkokuivattu tomaatti-piirakkaa omatekoisella voitaikinapohjalla. Saapi nähdä mitä käypi!

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At 18:25, Blogger MysteryKnitter said...

You'll tame that food. I'm sure about it.

 

Lähetä kommentti

<< Home