Käsityöt ja chilit

27 huhtikuuta, 2012

Voi mörvelö

Tein pikaliivin.


Tuli semmoinen, että välttää kevään ja syksyn säähän, vaikkei tuo nyt mikään muotiluomus ole! Ja kameran värit on ihan pielessä. Lanka on Gjestal Maija ja amerikasta v.2006 kuljetettu Jo Sharp -niminen mohair, siis molemmat kerralla neulottuna. Paksu mörvellys, mutta ihan mukava päällä. Tein sen kokoisen, mitä mohairia riitti, sitä oli vain 100g. Käsiaukkojen resorit vähän mykkyrällä ovat. Olkoot. Alareunassa on 4o,2n resori, se ei kääntynyt törsöttämään ylöspäin. Saumaton ja ylhäältä päin tehty.

Pikkusisko ei tehnyt selvää merkkiä sokko-vilja-altistuksestaan (80g/päivä vehnää, viisi päivää). Eli voidaan siis syödä vähän jotain silloin tällöin. Mutta mieluummin ne lääkkeet pois kuin viljat takasin jos jotain.

Miten kouluelämä voikin olla näin hulvatonta. Yhtä aikaa tekis mieli itkeä ja revetä kaikelle ja kaikille. Ehkä se taas nyt riitti ja luvassa olisi rauhallisempaa aikaa? No eipä taida :S Hajoan, en hajoa, haluan nukkua, en saa nukuttua, hajoan, en hajoa, nukun, en saa unta, hajoan, pitäis lukea, en saa luettua, nukuttaa,...

Lapset alkoivat nukkua yhdessä omassa huoneessaan, eli nukkumiselle ei sikäli olisi estettä.

Haluaisin myös neuloa ja ommella. Ja tehdä niitä muotiluomuksia. Kyllä, olen sekaisin. Mutta pikkuihmisetkin kaipaavat äitinsä seuraa vielä, ja äitikin pikkuihmisiä, joten luomukset ovat toistaiseksi tekemättä, eikä se haittaa. Eilen ja tänään tehtiin pyörillä kulkeva pyramidi duploista! Vuorokaudessa pitäisi olla ainakin 60 tuntia, joista nukkumiseen olisi soveliasta käyttää ehkä 2.

Enkä ikinä olisi uskonut että julkaisu voi mennä läpi semmoisenaan 9 päivässä :O On vähän lehtien taso laskenut, enää oli vain yksi arvioija...

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 18:48, Anonymous Anonyymi said...

Päätä huimaa pelkkä lukeminen kaikesta mitä tämä suorittaja äiti tekee pienten lasten kanssa. Eipä ihme jos ei enää unikaan tule. Mikäli olisin hoitava lääkärisi antaisin seuraavan reseptin: langat, puikot, koukut ja kankaat pinoon ja kaappiin, ovi lukkoon ja avain jollekin, joka ei sitä anna ennenkuin omat lukutyöt on ohi. Keskityt nyt lapsiin ja ennenkaikkea lapsiin ja heidän kanssaan iloiseen puuhasteluun ulkona ja sisällä vapaa-ajalla ja päivällä hoidat opinnot. Rentoutumista, ilman aivojen ylikuormitusta. Aivot menevät yli kuormitukselle ja kun uniongelmat alkavat vaivata, voi käydä todella hullusti. Niin on käynyt monelle taiteilijalle. Siis jarrut päälle ja järki käteen ajan käytössä Ihminen ei ole kone. Näin ajattelee vakaasti täti-ihminen.

 
At 14:07, Blogger MysteryKnitter said...

Olethan silti varovainen. Uniongelmat voivat olla huono merkki.
Mutta hienoja neuleita kyllä teet, ja ompeluksetkin ovat upeita.

 

Lähetä kommentti

<< Home