Käsityöt ja chilit

23 kesäkuuta, 2010

Metsäretki, osa N

Nyt on karavaani kulkenut metsäretkensä ja tullut takaisin. Saldo: yksi mattolangasta virkattu 40cm x 50cm matto sähköhellan eteen (siinä vetää), yksi mummon saama keskeneräinen neulelähetys, josta osa oli hyödynnettävissä neuletakin takakappaleeksi (tein etukappaleet), ommeltu salusiiniverho, kaikenlaista materiaalia pieniin ompeluksiin, "puutarhanhoitoa" yli 4ha yhdessä miehen kanssa, kohtaaminen kyykäärmeen kanssa 1,5m päästä, kaksi kohtaamista (0,5m) pesivien teerien kanssa, joista toinen meinasi tulla päälle, koska sillä oli jo poikaset, yksi oksennettu lasten autoistuin.

Retkeltä tultua rupesin yksi päivä ompelemaan korjattavia ym. pieniä juttujani, niin kone kehveli teki taas saman temppuilunsa kuin aiemmin eli ei jaksa moottori vetää, joku jumittaa jossain kohtaa. Nyt se on liikkeessä korjattavana ja näköjään viipyy juhannuspyhien yli siellä. Onneksi ei ole mitään akuuttia tarvista!

Kuvamateriaalia pitäisi rueta räpsimään joku päivä kunhan ehtii. Hyvää juhannusta!

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At 20:02, Blogger MysteryKnitter said...

Onpa teillä ollut seikkailu, hui sentään! Kyyt ja minä emme ole kavereita. Kerran marjaretkellä kyy meinasi purra käteen, mutta vedin äkkiä käteni pois. Tiedä sitten, kumpi siinä säikähti enemmän, mutta kyykin livahti sukkelasti karkuun. Ehdin vain nähdä sahalaitakuvion, joten siitä tiedän, että se oli kyy.

 

Lähetä kommentti

<< Home