Käsityöt ja chilit

26 tammikuuta, 2010

Palapeli

Ostimme eilen palapelin Isoveljelle ihmeteltäväksi. Aiheena kissa, 500 palaa, 3+ ikäsuositus. Isoveli ~2v2kk tutustui palapeliin päivällä ja kohteli sitä sen vaatimalla tavalla. Nosteli paloja huolella rasiasta lattialle ja takaisin ja yritti laittaa paloja yhteen. Hänelle näköjään uskaltaisi antaa (melkein) noita "parempia" palapelejä. Pikkusiskon osalta en ole yhtä vakuuttunut...

Loppuisi jo nämä pakkaset! Vauva on nyt jo monena päivänä nukkunut 2x30min päiväunia. Ulos päästessä vetelisi 2-4 tuntia päivässä, vaan ei tuonne -20C voi viedä tuota vauvelia, sen verran on testattu :( Kökimme siis sisällä, yyh.

Käytiin edellisviikolla hammashoitajalla ja neuvolassa lasten kanssa. Isoveli on säästynyt kariesbakteerilta, viljely oli täysin puhdas :D On sitä varten nähty vaivaakin, joten eipä mennyt hukkaan. Pikkusiskon tuoreet mitat 9705g ja 71cm. Ikää vähän alle 9kk. Ohitti isoveljen samanikäisenä yli 700g:lla. Hampaiden teko kiusaa jälleen pientä ja kiukkua riittää mahdottoman paljon.

Haluaisin niin neuloa jotakin mukavaa, mutta se ei taida nyt kuulua tähän systeemiin. Sekin on jo hyvä, jos saa katseltua netistä toisten tekemiä neuleita.

Tunnisteet: , , ,