Käsityöt ja chilit

06 heinäkuuta, 2013

Lisää sukkia ja lankaa

Seitsemästä veljeksestä sateenkaarisukat, oma koko. Neulottu pääosin urheilukentän laidalla istuessa päivystämässä Isoveljen palloiluharjoituksia :)



Lankamaailman Cewec California Salida -langasta sukat kokoa 31-32. Aiemmat oman koon sukat läikittyi, joten nämä eivät läikittyneet vaan ovat ihan tasaisesti värittyneet. Nämä sukat menevät jemmaan odottamaan Pikkusiskon kasvamista.



Jottei vain tule pitkä aika, tilasin Kuje-nimisestä lankakaupasta netitse vähän lisämateriaalia (1.85 kg). Välillä mukavampaakin postia kuin vain työnhaku-hylkäyskirjeitä.



En olekaan aiemmin käyttänyt tämän merkkisiä lankoja, mutta nyt testaan miten näistä neulominen sujuu. Värit ovat raikkaat ja mukavat. Ensimmäisten sukkien varret ovat hyvin napakan tuntuiset ja lanka on pehmoista ja kuosissa pysyvää neuloessakin. Lankana alakuvan sukanvarsissa on siis Opal Sweet & Spicy värissä luumu, 100g = 420m ja 2mm tikut.


Kuvien värit on ihan mitä sattuu, koska loisteputken valossa kännykällä räpsiminen ei ehkä takaa parasta lopputulosta :) Kait pitäisi mennä ulos aurinkoon kuvaamaan.

Tunnisteet: ,