Käsityöt ja chilit

25 maaliskuuta, 2009

Yleistä turinaa

Hah. Keksinpäs pari viikkoa sitten ratkaisun karkailevan 1v kanssa pihalla liikkumiseen: tsi-valjaat! Pari repun vanhaa hihnaa ja klipsi oli helppo hurauttaa ompelukoneella yhteen jotakuinkin toimivaksi kyhäelmäksi. Rauhoittaa kummasti mieltä, kun ei tarvitse pelätä toisen jäävän parkkipaikalla auton alle kun äiti käy postit. Parkkipaikan vieressähän on siis aivan pakko seisoa ihastelemassa autoja ja muita pörisijöitä. Eikä myöskään tarvitse pelätä äkkinäistä säntäilyä ympäriinsä autotielle jne. kun perässä "juokseminen" ei aivan juoksunopeudella tapahdu. Mieskin tykkää, kun voi ohjailla poikasen suuntaa kävellessä helposti ilman että tarvitsee kädestä retuuttaa yms.

Bambu-yövaipoissa on jokin vika. Menevät toistaiseksi päiväkäyttöön. Pisu ampuu yöllä suoraan kyljestä yli, lienevätkö liian löysästi päällä vai mikäpä lie. Katsotaan korjaako imuun peseminen asiaa. Neuloin kokeeksi muutamia hahtuvaimuja yövaippojen kaveriksi, joskohan näillä saataisiin kylkipisut pysäytettyä... Poikanen tottui yllättävän helposti siihen, että äiti neuloo sohvalla eikä lankakerä ole loppujen lopuksi niin mielenkiintoinen miltä se näyttää. Siedätystä piti tosin pitää muutamana päivänä. Hahtuvan kanssa ei edes haitannut, jos lanka katkesi välillä pienen repijän otteessa.

Tänään tuli taas vaihteeksi piikkiä. Jokohan viides kerta sanoisi toden niin että neuvolan tätikin uskoo?! Uusi neuvolan tätimme on vähän virkaintoinen. Ja ei, mitään vikaa ei taaskaan löytynyt. Ennen vaivannut piikkikammo on vaihtunut tylsistyneisyyteen odotustilassa istuessa.

Tunnisteet: , , ,