Käsityöt ja chilit

22 heinäkuuta, 2017

Sukkia ja viskoositarjous

Kesälomasukkia on valmistunut hiukan, vaikka kesä onkin ollut sään osalta mitä surkein! Noh, villasukille on käyttöä näillä keleillä...

Sukat Gjestal Maija -langasta, koko 36:Lankaa kului 80g, väritys saajan toiveita mukaillen. Sukat lähtivät jo uuteen kotiinsa :)

Lisäksi toiset sukat Nalle-langasta, koko 38 ja lankaa meni näihinkin pyöristettynä 80g (puntari näytti jääräpäisesti 82g, yleensä tällaiset painaa lähemmäs 85g, mutta langoissakin on paksuuseroja).


Yhtenä päivänä eksyin Eurokankaan aleen ja ostin mukaan kotiin 2m ohutta viskoosineulosta, kun halvalla sai! 5€/m. Pikkusiskokin kun oli juuri kehunut uusimman viskoosi-t-paitansa että kun on niin mukavan tuntuista kangasta. Hän halusi mekon, ja minä paitoja. Leikkasin ensin paidat, ja lopusta kankaasta niin pitkän mekon kun siitä sai.

Ja näin pitkä mekko siitä tuli:

Yläosa on leikattu 134cm paitakaavoilla, joten on vielä reilu yhtä kokoa pienemmälle käyttäjälle. Muiltakin osin "leikkuusuunnitelma" oli hieman "vapaampi" kuin yleensä, ja kokeiltiin helmaan varta vasten eripituisia kohtia. Sivuista on pitempi kuin keskeltä. Mekkoa on jo käytetty mm. leikkipuistossa, joten se pääsi heti kovaan käyttöön.

Tässä paidat, t-paita ja pitkähihainen.Saintpaulia innostui kukkimaan jurotettuaan puolitoista vuotta. Tehnyt oikein kolme kukkavanaa.Semmoista tällä kertaa.

Tunnisteet: , , ,