Käsityöt ja chilit

20 lokakuuta, 2016

Valmistunutta

En ole oikein tehnyt mitään isompaa. Mutta nopeasti valmistuneita.

Sukat Lankamaailmassa tarjouksessa olleesta Strömpegarnista, noin 65g, oma koko.Sen lisäksi toiset sukat Fortissima Sockasta, nyt vähän pienemmät kuin muutama viikko sitten.Sinisävyisten sukkien jämä pääsi seuraavaksi tuhottavaksi aiemman samanmerkkisen mutta tyystin erivärisen jämän kanssa yhdessä, tulossa jälleen hurjanväriset raitasukat!

Ja ompeluinnostuskin iski välillä hieman. Sen tukkeena oli yksi kauluspaidan tekele, joka lopulta viikkokausien päästä tuli valmiiksi kun pelkät viimeistelyt enää puuttuivat, ja sen jälkeen kävin jemma-trikoiden kimppuun.
Kauluspaita on minusta ihan metkan näköinen, mutta kangas on viskoosia, eikä hihansuunapinläpien teko kohdalleen viskoosiin ole ihan helppoa aina... mutta lopulta tulos miellyttää. (Vaikka kuosi kätkeekin alleen kaikki yksityiskohdat aika hyvin.) Ainainen nappiongelma ratkesi taas simpukankuorinapeilla.


Ja sitten niistä trikoista; kun lasten entiset housut olivat rikki tai roikkuivat taas lähes puolisääressä, niin uudet collegehousut olivat tarpeen.
Tehtiin yhteensä neljät uudet colleget. Kuvissa etummaisina Pikkusiskon housut, ja takana Isoveljen housut.

Samalla yritin ikäänkuin pienentää kangasjemmaa, joten tein sitten vielä t-paitoja Miehelle. Yhden vihreän, josta ei ole nyt kuvaa, ja kaksi beigeä. Beigestä palasta tuli vielä yksi t-paita minulle; sitten se kangas loppui.


Kaapin ovet mahtuvat taas hetken aikaa kiinni... Mikä sekin on jo jonkin asteen saavutus.


Tunnisteet: , ,