Käsityöt ja chilit

12 huhtikuuta, 2015

Villatakki valmistui

Tykästyin aiempaan neuletakkiini ja tein toisen samanlaisen, mutta villalangasta tällä kertaa, Gjestalin Maija-langasta. Langat olivat sen verran samanpaksuisia ja kun samat puikot otin, niin käytin samoja silmukkamääriä ja onnistui hyvin. Kerrostiheys ei täsmännyt, mutta eipä sen niin väliä, helpompi neuloa muutama sentti lisää pituutta. Ja samoin kuin viimeksi, niin nytkin ompelin hihat kiinni ja muita saumoja ei ollut. Neulekuvio vetää aika paljon kasaan, ainakin näin uutena; takki on ihan tarpeeksi väljä ja varmaan pidossa kuviokin vähän löystyy.Olen ihan tyytyväinen tähän, vaikka unohdinkin tehdä "eturesoriin" lisäkerroksia ainaoikein-paneeliin, ja se on vähän lyhyempi kuin takki, mutta ei haittaa :) alareuna muutenkaan ole suora. Lankaa meni aika tarkkaan 400g (ja kokeilupätkät 15g). Napit jemmalaatikosta suoraan.

Puolisen vuotta kesti neulomisessa, joka oli aika sattumanvaraista (ei soveltunut kokonsa vuoksi linja-autoneuleeksi jne).

35kg:n raja lankavaraston osalta kohta tavoitettu... 35035g saldo nyt. Yhdet sukat kun milloin valmistuu niin sitten ois.

Tunnisteet: