Käsityöt ja chilit

08 marraskuuta, 2014

Syksyn tuotoksia

Monta viikkoa on mennyt aiemmasta postauksesta, mutta olen saanut kuitenkin tehtyä jotakin. Ystävän vauvalle talveksi pieni vauvanhattu Novita Villavasta:Tarkkoja grammamääriä ei nyt pysty selvittämään, kun puntari on hukassa... Kerän koosta päätellen ehkä 30g.

Lisäksi olen neulonut perustyönä sukkaa. Yksi pari valmistui Opal Sweet & Spicy katajanmarjasta ja se on kuvattu harmaan trikoopaidan kanssa, jonka tein itselleni yhdestä Eurokankaan hukkapalasta.


Ja kun eksyin eräänä päivänä Eurokankaaseen, ja löysin nättiä violettia pakkatrikoota (alias resoria) niin ostin sitten senkin ja tein tummia talvipaitoja. Kaksi pitkähihaista ja yhden lyhythihaisen. Olkoonkin, että kuvassa väri on kaikkea muuta kuin oikea.


Näiden ohella olen askarrellut (ja vielä askartelemassa lisää) hattuja itselleni talveksi. Nykyiset olosuhteet vaativat talveksi tuulenpitäviä vaatekappaleita, ja sopivasti löysinkin jämäpalan mustaa windstopper-fleeceä erään itäsuomalaisen vaatetehtaan lahjoittamasta leikkuutähdepussista. No se melkein loppui kesken, mutta sitä löytyi lisää toisesta pussista ja nyt kyseiset kankaankappaleet ovat lopulta hattumaisessa muodossa.


Vuorikangas on hankittu täkäläisestä kangasliikkeestä, se on villasekoitetta. Väri valittu niin, että se sopii niihin muihin askartelun alaisiin kohteisiin.

Hattu ei liene lämpimin mahdollinen, mutta tuulenpitävä toivottavasti ja peittää melkein kaiken paitsi silmät, nenän ja suun.

Tunnisteet: , ,