Käsityöt ja chilit

23 tammikuuta, 2014

Ja vielä yksi - vinoneule osa 6

Kun sopiva tilaisuus tuli, eli 1. oli tilaisuus (vielä) neuloa jotakin, 2. oli juuri tullut Novitan uusi väri 7V Polkka -langasta, joka sattui olemaan violetti ja kaikinpuolin juuri oikeanlainen, ja 3. oli tuoreessa muistissa kaikki temput vinoneule osa 5:n johdosta, piti toki ottaa kaikki ilo irti tilaisuudesta ja tehdä vielä yksi paita.
Se kannatti, koska paidasta tuli (kunnes toisin todistetaan) täydellinen eli virheetön ja muutenkin juuri sellainen kuin piti. Ostin langat 8.1.2014, siis jälleen normaalihintaan. Kaupassa oli jäljellä 3 kerää, jotka riittävät aivan hyvin. Lankaa jäi 45g. Paita valmistui 21.1.2014 ja ainakin kolme päivää meni kokonaan niin, etten siihen kajonnut. Ja monta päivää meni vain vähän neuloessa.Tämän paidan selvä etu entiseen paitaan on se, että 7V ei huovu. Pitäähän sitä olla uusia siistejä vaatteita aina välillä :)

Tunnisteet: , ,

3 Comments:

At 11:26, Anonymous Anonyymi said...

Hieno on paita, MUTTA mitähän hartiat tykkää tuosta neulomisen paljoudesta. Suosittelisin ainakin kotijumppaa saati kuntosalia ainakin kerran viikossa. Itselläni meni taas kerran niskat kramppiin ja paljon vähemmästä neulomisesta ja pääsihän kotona toinen asuva sanomaan; mitäs minä sanoin, heko, heko.

 
At 14:47, Blogger K said...

Minun hartiani ovat aivan hyvässä mallissa; teen kyllä tarvittaessa kuntoiluliikkeitä (punnerruksia) jos alkaa tuntua tarpeelliselta, ja se pitää lihakset riittävän vahvoina :) Ja yleensä neulonta-asento on hyvin rento kaikinpuolin ;)

 
At 17:29, Blogger MysteryKnitter said...

Upeaa työtä jälleen! Ihailen taitojasi.

 

Lähetä kommentti

<< Home