Käsityöt ja chilit

29 kesäkuuta, 2013

Sukkamania

on vallannut minut lopen.


Lankamaailmasta ostin mm. alennus-sukkalankaa Hjertegarn Strompegarn, josta vasemmanpuoleiset kirjavat sukat. (Ostin myös paljon muutakin, ja oi miten mukavaa oli sukeltaa alelaariin!) Oikeanpuoleiset ovat Isoveljen itselleen tilaamat sukat Nalle-langoista odottamaan talvea (koko 32), kuulema ruoho-mustikkasukat nimeltään.Löysin mummon kokoelmista 2mm sukkatikkuja, joten testasin neuloa joskus ostamiani Novitan ohuita Ticotico-lankoja sukiksi. Testisukat onnistuivat ihan hyvin, ne olivat vain melko leveät terästä ja sopivat Miehelle, joten  sukat ovat hänen kokoaan myös terän pituuden osalta. Testaus jatkuu, siitä lisää myöhemmin.


Yhtenä päivänä pihaan tuli ruskea, iso (6-7cm) perhonen, joka pyöri pitkään lähistöllä. Sain siitä kuvan räpsäistyä. Se osoittautui haapaperhoseksi.

Löin itseni kanssa vetoa kevään kurssien arvosanoista, ja ihme kyllä voitin, joten nyt voisin joko tilata Life-palapelin (24000 palaa) tai suuren määrän lankoja. Täytyy nyt tarkkaan harkita tässä mitä tehdä. "Puutarhan-hoidollisten" toimien ohella toki, nyt on vaan niin kuumaa ettei niitä oikein pysty kunnolla tekemään. Ensi viikolla jäähtyy jo sää.


Tunnisteet: ,