Käsityöt ja chilit

19 toukokuuta, 2012

Kukka-kesähousut

Yritin taas käydä kaupasta housuja. Parit sovituskelpoisen näköiset, mutta hinta oli sitten 120e, enkä ostanut, tai edes jaksanut sovittaa niitä. No mutta nyt on housut! :D Kangas maksoi jopa hieman vajaa 20e. Mustaa puuvillastrechiä, aika ohutta, mukavaa kesäksi. Kaavat samat vanhat, omat.  Aikaa näiden tekoon meni arviolta 7h, joka toki jakautui useaan pätkään. Eikä ole taaskaan oikein tolkkua, mitä tuossa kuvassa heilun, mutta tämä oli paras otos!


Nämä ovat ihan tarpeeksi kelvolliset teknisesti ja sopivuuden osalta, ja hyvin huolella valitut kuvion osalta :) Tiedän, että olen ns. mauton yleisen mittapuun mukaan, mutta silti aika ronkeli ja tyytyväinen itsekseni oman kummallisen makuni kanssa. Ja ostin samalla kertaa toista stretch-kangasta, jota olen kulkenut vahtaamassa jo niin monesti, että katsoin parhaaksi ostaa sitä ennen kuin pakka loppuu... Se on aika harvinaista herkkua saada strechiä pakalta! Ehkä nykyisin se alkaa yleistyä? Niin, ja se kangas on violetti-vihreä-turkoosia!

Nyt on tentit tältä keväältä ohi, joten on taas aikaa omiin harrasteisiinkin. Tenttiminen siis vei eniten aikaa klo 21 jälkeen, joka on myös pääsääntöinen harrasteaika... Olisihan siellä tietysti sekin kesätentti, vaan taitaa viedä laiskuus voiton. Vkirja menee kesäksi esitarkastukseen, joten sen + vieläyhden julkaisun viimeistely on kuitenkin pakko hoitaa ennen toukokuun loppua. Keväältä tuli opintorekisteriin kuitenkin 20op toista opetettavaa ainetta pelkästään itsekseni tenttimällä (kaikki meni läpi mitä yritin) +5op pääaineen opetusta kurssilta. Sekä yksi julkaistu paperi ja ihan kohta lähtee se toinen.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 20:05, Anonymous Anonyymi said...

Hyvän näköiset housut! Noihin kun sovittaa jonkin makeen yläosan niin jo passaa. Opiskelut ovat kyllä sujuneet loistavasti, ilmeisesti päässä on muutakin kuin käsityökaavoja!!!!!Itse innostuin tekemään viikonloppuna helmiä, kun isosisko vei kotikylän tekevien käsien myymälään. Sekin juttu koukuttaisi ihan kiitettävästi.

 
At 14:11, Blogger MysteryKnitter said...

Nice trousers.
I am glad you've been working so hard. I am sure it will pay off when the time is right. I hope they show green light to that other paper too.

 

Lähetä kommentti

<< Home