Käsityöt ja chilit

10 huhtikuuta, 2010

Murinaa

Pääsiäisenpyhinä ja öisinä aikoina sain tuhrattua Luxus Cloud-langasta liiviä, joka valmistui viime yönä. Neulottu ylösalaisin ja saumattomasti. Langan piti mallitilkun mukaan levahtaa pesussa 15% pituuden pysyessä vakiona ja mitoitus liiviin oli sitten sen mukainen: Liivi on kuvassa vielä ennen pesua ja siis aivan ylipieni minun makuuni. Pesun ja kuivattelun jälkeen löytyikin liivi, joka oli venähtänyt pituutta jonkun verran ja leveys lähes ennallaan. Ilmeisesti alaosa on niin painava, että vetää olkapäitä suoriksi alas. ÄRRRRR! Taidan rueta vakavasti harkitsemaan erään nimeltä mainitsemattoman lankafirman boikottia, kun vastavalmistunut 7V-takkikin on jo ihan nöyhtäinen ja ollut n. 10x päällä. Liivi saakoon armoa vähän aikaa, mutta tekisi mieli purkaa ja tehdä langasta jotain paremmin tälle langalle soveltuvaa kapistusta, jossa venyminen ei häiritse ja massapiste on yläosassa.

Ja lapset..... meno yltyy päivittäin. Kun selän kääntää, niin pikkusisko löytyy kaadettuna lattialta parkumasta (tähän äkäisen naaman kuva). Refluksi pysyy jotenkuten kurissa jos ei anna vauvan huutaa yhtään, huuto aiheuttaa refluksikohtauksen. Ja tämähän sujuu hyvin kun pinniksessä yksin huutaa, syöttötuolissa kapuaa seisomaan ja olohuoneessa on sitten isoveli hoitelemassa ja keittiössäkään ei voi vauva olla itsekseen. Se on hyvin surullista ja ikävää, että äidilläkin on tiettyjä henkilökohtaisia tarpeita, joihin mieluusti tarvitaan kaksi kättä. Jotain iloisempaakin sentään, vauveli on keksinyt sormiruokailun ilon eikä oikein välitä lusikalla syöttämisestä. Syöpi aivan sujuvasti omat annoksensa omin käsin kupista :) Jälki keittiössä ja vaatteissa on sitten näkemisen arvoista, varsinkin kun aamuruokana on yleensä mm. kokonaisia mustikoita :D Ihme kyllä, pyykkipulveri Allegro ja mukava pesukone Miele yhdessä saavat mustikkatahratkin aika hyvin pois.

Isoveli on hullaantunut palapeleihin, tekee itse 30-palaisen miten päin haluaa ja on kerran saanut 60-palaisen itse kasaan. :) Hän on myös kova puhua pulputtamaan ja jutut on välillä varsin hupaisia!

Tunnisteet: , , ,

1 Comments:

At 19:53, Blogger MysteryKnitter said...

Palapelejä vaan isoveljelle. Hän tuntuu olevan niissä haka.

 

Lähetä kommentti

<< Home