Käsityöt ja chilit

09 toukokuuta, 2007

Laiskottelua

Edelleen laiskottelen täällä, koko viikolla en ole tehnyt mitään hyödyllistä töistä tultua. Siellä oli kylmä ilma tänään ja nyt kurkku on kipeä ja nenä tukossa, toivon ettei tule flunssaa...

Tänään tuli julkaisu oikoluettavaksi. Näytti ihan ok:lta (tarkoituksena katsoa että lay-out on kunnossa). Tein tai siis vastasin tänään fuksien tenttiin, joka niillä kohta on, ja se meni... ööööö.... Mielenkiintoisesti! Se on aina sitä kun ei pysähdy tarpeeksi ajattelemaan vaan menee intuition ohjaamana. Vaikeaa pysähtyä ajattelemaan jos koko ajan kello käy ja aikaa otan kauanko kestää, koska sitä ei saisi mennä liikaa.

Olen menossa kesällä viikoksi Tukholmaan konferenssiin. Matkan maksamisesta on noussut töissä joku ihme elämä, sihteerit eivät ajoissa hoitaneet sitä niinkuin piti, ja nyt toinen, se meidän osaston otus, rääkyi mulle töissä siitä! (Täytyy huomauttaa että edeltäjäni mainitsi kyseisen henkilön outoudesta eli ei pitäisi olla uusi asia. Tuo paikka on täynnä outoja otuksia, pomokin on välillä kuin eri planeetalta.) Ei lie ihme, etten oikein viihdy koko paikassa. Huonetoveri on kiinalainen, sen englannista ei ota mitään selvää joten keskustelu on aika heikkoa ja muut ovat omissa entisissä porukoissaan. En ole oikein päässyt niihin sisään kun tulin "yllättäen" sinne ja liikun siksi enimmät ajat yksikseni, syömässä yms. Siltikin innostus itse tutkimuskohteisiin on pysynyt ihan hyvin yllä. Lisäksi se toinen, mukava ex-pomo soittelee aina välillä ja sen kanssa on mukava jutella. Sen kanssa on edelleen projektit käynnissä.

Tunnisteet:

1 Comments:

At 17:51, Blogger MysteryKnitter said...

I am so sad you have such co - workers!

 

Lähetä kommentti

<< Home